resim yok
22 Mayıs 2013 - 17:09

Geniş Aile'de geçen hafta gerçekleşen yıl başı bölümü çekimleri hayli renkli geçti. Boyacıköyspor'u iflastan kurtarmak için harekete geçen mahalleli el birliğiyle kahvede yıl başı partisi ve piyango çekimi düzenler. Herkes çevresini kullanarak kutlamalara ünlü birer konuk getirir. Zeynep Gripin'i, Ekber daha önce yanında çalışmış olan Hande Yener'i, Cevhair Nuran Sultan'ı getirirken Ulvi'nin konuğuysa Müslüm Gürses oluyor. İlk kez Geniş Aile oyuncularıyla bir araya gelen Gürses, beş saat süren çekimlerde oldukça keyifliydi. Bütün ekip ile şakalaşan Gürses, Ulvi ve Sevim hayranı çıktı. Geniş Aile'yi yakından takip eden Gürses çekimlerde Yeşim Ceren Bozoğlu'ya takılmadan edemedi. "Vurma artık şu çocuğa Sevim, bak yakında baba olacak", "baba olan adama el kalkmaz" sözleriyle sette kahkaha tufanı yaşandı. Yıl başı gecesi yetmişinci bölümle ekrana gelecek olan Geniş Aile'nin büyük sürpriziyse Komşukızı Şükufe...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin