Gina Torres 'Revenge'de!

Kısa bir molaya girdiği şu sıra Revenge'den bir oyuncu kadrosu haberi geldi.

resim yok
18 Aralık 2014 - 16:14
Magazin

ABC'nin intikam soslu uzun soluklu draması 'Revenge' de sezon ortası tailine giren dizilerden.

07 Aralık'ta ekranlara gelen 'Atonement' isimli bölümle araya giren dizi, yeni senenin Ocak ayının ilk haftasında ekranlara geri dönecek.


Kısa bir molaya girdiği şu sıra Revenge'den bir oyuncu kadrosu haberi geldi.

 

GINA TORRES

Son dönemde USA Network dizisi Suits'te karşımıza çıkan yetenekli aktris Gina Torres, dizinin dördüncü sezon oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.

 

ROLÜ GENİŞLEYEBİLİR

TVLine'ın raporuna göre aktris dizinin devam etmekte olan sezonunun ikinci yarısında büyük bir ihtimalle yinelenen bir rolle karşımıza çıkacak.

 

KARAKTER DETAYLARI

Aktrisin hayat vereceği Natalie Walsh karakteri mütevazı ve oldukça hırslı kişisel özelliklere sahip birisi olarak nitelendiriliyor. Walsh'ın, Hamptons'a geldiğinde zaten birkaç düşmana sahip olduğu belirtiliyor.

Karakter hakkında verilen detaylar bu şekilde.[reklam]

Bakalım Natalie Walsh'ın Hamptons'a gelişi hikayede ne gibi sürprizleri beraberinde getirecek...

 

KARİYERİ

45 yaşındaki Gina Torres dizi kariyerinde Suits (Jessica Pearson) dışında Hannibal (Bella Crawford), Huge (Dorothy Rand), Alias (Anna Espinosa), 24 (Julia Milliken) ve Firefly (Zoë Washburne) gibi çeşitli dizilerde rol almış bir isim.

 

BİR DİĞER İSİM

Final yapan FX dizisi Sons of Anarchy'nin Filip 'Chibs' Telfor'u olarak tanıdığımız Tommy Flanagan 'Malcolm Black' karakteriyle dördüncü sezon oyuncu kadrosuna katılan bir başka isim olmuştu.

 

DİZİNİN DÖNÜŞ TARİHİ

Revenge, 04 Ocak 2015 tarihinde ekranlara gelecek olan ve Alex Taub'un senaryosunu kaleme aldığı sezonun 11. bölümü 'Epitaph' ile ABC ekranlarında  kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'ONCE UPON A TIME'DA O KARAKTER GERİ DÖNÜYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin