Gizem Karaca'dan cesur sahneler!

Şaşırtan sahneler!

resim yok
20 Kasım 2014 - 14:13
Magazin

Şaşırtan cesur sahneler!

Başrollerini Gizem Karaca ve Barış Kılıç'ın paylaştığı yarın seyirciyle buluşacak 'Seni Seviyorum Adamım' filminin basın gösterimi önceki gün City's de yapıldı.

Filmdeki romantik öpüşme sahneleri tam not aldı.

 

GALA DA GERÇEKLEŞTİ

Yapımcılığını VTR Production, yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı 'Seni Seviyorum Adamım' filminin galası Kanyon'da yapıldı.

 

YOĞUN İLGİ

Filme gösterilen yoğun ilgi sebebiyle film 2 salonda oynamasına rağmen bir çok davetli salonlara giremedi.

Bir çok kişinin filmi basamaklarda oturarak seyrettiği gözlendi.

Başrollerini Gizem Karaca ve Barış Kılıç'ın oynadığı film geçtiğimiz bahar aylarında Kıbrıs'ta çekilmişti.[reklam]

İnzivaya çekilmiş bir adam ile deli dolu bir kız arasında geçen hikayenin anlatıldığı film 21 Kasım Cuma yani yarın vizyona giriyor.

 

GİZEMLİ FİLM SLOGANI

Başrollerini Barış Kılıç ve Gizem Karaca'nın paylaştığı 'Seni Seviyorum Adamım' filmi gösterime girmeden büyük ses getirdi.

Fragmanı tıklanma rekorları kıran filmin adı 'slogan' oldu. Sosyal medyada kızlar sevgililerine "Seni Seviyorum Adamım" mesajları atarak yeni bir akım başlattı.

 

YARIN VİZYONDA

21 Kasım'da vizyona girecek filmde, hayata küsüp Kıbrıs'a yerleşen Berk'in (Barış Kılıç), hayatı Ezel (Gizem Karaca) ile karşılaştıktan sonra değişmesi ve masal tadındaki aşk hikayesi konu alınıyor.

 

 

GİZEM KARACA BU KEZ ÇOK FARKLI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin