resim yok
20 Nisan 2012 - 00:00

 

Yalan Dünya’da bir kadın dergisi, Deniz ve Açılay’ı ‘Yılın En Başarılı Kadın TV Yıldızı’ dalında aday gösterince evde hava bir anda değişiyor
Aynı terası kullanan iki dairede yaşayanların komik maceralarını anlatan ‘Yalan Dünya’nın bu haftaki bölümüne Açılay ve Deniz arasındaki rekabet damgasını vuruyor.
Nurhayat, çıktığı Dubai tatilinden çok keyifli döner. Ancak çok özlediği Rıza’sı ortalarda yoktur. Deniz’in bronz tenli erkeklerden hoşlandığını öğrenen ve ona kendini beğendirmeye uğraşan Rıza’nın başına beklenmedik bir kaza gelmiştir. Nurhayat çareyi alternatif bir kavalyede bulur.  Piyango Orçun’a vurur. 
Bir kadın dergisi, ‘Yılın En Başarılı Kadın TV Yıldızı Ödülü’ için hem Açılay’ı hem de Deniz’i aday gösterir. İki arkadaş kazanan kişi olmak için birbirlerine hissettirmeden kıyasıya yarışa girer. 
Ahmet, Fırat’ın Yazgısı’nda, doğulu şivesini gerçekçi yapabilmek adına Selahattin’den yardım ister. Sete gelen Selahattin yalnız değildir, yanında Tülay da vardır. Üstelik oyunculukta o da şansını denemeye karar verir. Emir’in artık bir kız arkadaşı vardır. Ancak yaptıkları abartılı aşk diyaloglarıyla başta Bora olmak üzere evdeki herkesi delirtir. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin