Gökhan Alkan yeni sezonda ekranlarda olacak!

Başarılı oyuncu yeni sezonda ekranlardaki yerini alacak.

Merve Mutlu
30 Temmuz 2019 - 11:14
Magazin

Hem Türkiye'de hem de yurt dışında çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Alkan, en son rol aldığı Zengin ve Yoksul dizisinin erken final yapması ile ekranlardan da ayrılmıştı. 

19-07/30/gokhan-alkan.jpg

Her şey Yolunda Merkez, Muhteşem Yüzyıl, Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor ve Kalp Atışı gibi başarılı yapımlarla kendine has bir hayran kitlesi kazanan Alkan, yeni sezonda yeni bir dizide rol alıp almayacağı merak edilen ünlülerden biri oldu.

19-07/30/alkan-gokhan.jpg

Gökhan Alkan da yeni sezonda ekranlarda olmak istediğini belirtiyor. Gelen teklifleri değerlendirerek senaryoları okuma aşamasında olan Alkan, hayranlarının yoğun şekilde ekrana dönme talebini de karşılamaya çalışıyor. Farklı karakterler canlandırma arzusu ile okumalarını yapan oyuncunun şu ana kadar hiç girmediği bir rolle ekranlara dönmesi bekleniyor.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin