Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat çekti!

Ünlü popçu Gökhan Özen, Kolpaçino 4 4'lük filminin galasına katıldı. Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat çekti. Peki ünlü popçudaki değişimin sebebi ne? Gökhan Özen estetik mi oldu? İşte cevabı...

Gülcan Tarımoğlu
09 Ocak 2024 - 23:03
Magazin

Uzun süredir Los Angeles'ta yaşayan ve 7 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönen ünlü popçu Gökhan Özen, Kolpaçino 4 4'lük filminin galasında görüntülendi.

Las Vegas dönüşü, havalimanından galaya gelen Gökhan Özen son 35 saattir uyumadığını ve yorgun olduğunu ancak dostlarını yalnız bırakmak istemediği için galaya geldiğini söyledi. 

Kolpaçino serisinin tamamına çok güldüğünü belirten Gökhan Özen; "Benim Türkiye'de güldüğüm iki isim var. Biri Cem Yılmaz diğeri Şafak Sezer" dedi.

ESTETİK İDDİALARINA NE CEVAP VERDİ?

Gökhan Özen'in yüzündeki değişim de gözlerden kaçmadı.

Muhabirlerin, gözlerindeki değişimi sorması üzerine Gökhan Özen şu açıklamayı yaptı;

"Estetik değil, akıllı lens takıldı. Bilgisayarı çok kullanmaktan görüş alanım darlaşmıştı. Sağlık amaçlı bir operasyondu. Ama bu görüntüye de yansıyordur diye düşünüyorum" dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin