Gonca Vuslateri ile Dublin geceleri!

Gonca Vuslateri'nin Dublin geceleri...

resim yok
12 Mayıs 2014 - 11:29
Röportaj

Gonca Vuslateri'nin Dublin geceleri...

Cosmopolitan dergisinin Mayıs sayısına konuşan Gonca Vuslateri, yeni projesini anlattı.


İrlanda'nın başkenti Dublin'in gece hayatını İstanbul'a taşıyan oyuncu Gonca Vuslateri, ilk misafirlerini ağırladı.

 

ÖZEL GECE

Babylon Lounge içinde sadece bu ay açık olacak bir pop-up bar konseptini hayata geçiren Vuslateri, arkadaşları için özel bir gece düzenledi.


''Dublin gece hayatından çok etkilendim, içki kültürü, müziği, eğlencesi ve rahatlığıyla bu konsepti İstanbul'a taşımaya karar verdim'' diyen oyuncu, haftanın dört günü, 19.00-24.00 saatleri arasında mekanın başında olacak.

 

KİMLER DAVETLİYDİ?

Nurgül Yeşilçay, Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Ceyda Düvenci, Hakan Akkaya, Umut Eker ve Kerem Ayan gibi isimler gecede oyuncuyu yalnız bırakmadı.

Bu tür bir proje hep aklınızda mıydı  yoksa bir anda mı karar verdiniz?


Dublin'e gittiğim zaman karar verdim. Gelecek yıllarda mekan açmayı düşünebilirim. Dublin, stil olarak esinlenebileceğim güzel mekanlara sahip.


Barın konseptinden bahseder misiniz?


Dekoru, müziği ve kokteylleriyle tamamen oradaki ambiyansı taşımaya çalıştık. Daimi hissi yaratan bir mekan olmasını istiyorum.[reklam]

Misafirleri neler bekliyor?


Müzik, dekor, tüketimin dengesi ve huzuru. Teraziye bunları koyup kendimce bir ölçüm yaptım. İstanbul, değişik birçok kültüre ev sahipliği yapan bir şehir olduğu için, beni de yadırgamayacağını düşünüyorum.


Neden sadece bir ay açık kalacak?


Benim için yeterli bir tatmin süresi.


Dublin, İstanbul gece hayatından ne kadar farklı?


İnsanlar eğlence konusunda çok özgürler. Müzikleri, kokteylleri ve mekanların dekorasyon uyumları müthiş. Herkesle gönül rahatlığı içinde eğlenceli yerler keşfetmeye çıkabilirsiniz. Orası bana çok gerçekçi geldi.


İyi bir mekanın olmazsa olmazları neler?


Mekan, samimiyet, müzik, personel, sunum ve güzel kokteyller.

 

 

DİZİ DÜNYASININ EN KÖTÜ KARAKTERLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin