resim yok
14 Ocak 2012 - 00:00

 

 
KIVANÇ TATLITUĞ'UN KAFASINA KAMERA ÇARPINCA OLANLAR OLDU!
Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından 2011 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu seçilen Kıvanç Tatlıtuğ ödülünü almak için, dün akşam düzenlenen ödül törenindeydi. Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen anlamlı gecede ödülünü almak için kürsüye çıkan Kıvanç Tatlıtuğ kürsüde konuşma yapmayı da ihmal etmedi.
 
Yıldız Teknik Üniversite'si öğrencileri tarafından 2011 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu seçilen Kıvanç Tatlıtuğ ödülünü almak için kürsüye çıktı ve ekip ödülü ekip arkadaşları için aldığını dile getirdi.
 
ÖDÜLÜNÜ EKİP ARKADAŞLARI ADINA ALDI!
Kuzey Güney dizisinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ödülünü alırken "Bu ödülü ekip arkadaşlarım adına alıyorum, yağmur, çamur demeden, gece gündüz bizimle birlikte çalışan emekçi arkadaşlarım adına alıyorum bu ödülü, her biriyle çalıştığım için çok mutluyum." dedi. 
 
KAFASINA KAMERA ÇARPTI!
Kıvanç Tatlıtuğ, kürsüden indi ve sete yetişmek için mekandan çıktı. Yıldız Teknik Üniversite'si öğrencileri tarafından 2011 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu seçildiği için mutluluk duyduğunu dile getiren Tatlıtuğ, kafasına bir anda kamera çarpınca neye uğradığını şaşırdı. Çarpmanın etkisiyle kameramana doğru dönen Tatlıtuğ, canının acımasına aldırış etmeden gülümsedi ve "Tamam sorun yok arkadaşlar, sakin olalım." diyerek kafasına çarpan kamerayı umursamadı ve aracına binerek setin yolunu tuttu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin