Gotham'ın yıldızı Morena Baccarin yeni bir dizi projesinde!

Morena Baccarin, hem oyuncu hem de uygulayıcı yapımcı olarak kadrosunda bulunacağı NBC'nin henüz isimsiz yeni dizi projesinin pilot bölümü için sözleşme imzaladı. Dizi onay alırsa aktris Gotham'dan ayrılacak mı?

Volkan Küçükel
15 Kasım 2016 - 10:35
Magazin

Morena Baccarin'i Gotham'daki rolünden daha karmaşık bir yeni bir rol bekliyor!

YENİ DİZİ PROJESİNDE

Deadline'ın haberine göre Baccarin, hem oyuncu hem de uygulayıcı yapımcı olarak kadrosunda bulunacağı NBC'nin henüz isimsiz yeni dizi projesinin pilot bölümü için sözleşme imzaladı.

PROJENİN DETAYLARI

Güzel aktris dizide eski bir polis olan ve artık New York Polis memurlarını çeşitli davalarda savunan bir hukuk firması için çalışan güçlü bir avukat Morena karakterine hayat verecek. New York'taki siyasi entrikaları, yasaların uygulanmasını ve adalet sisteminin sürekli değişen manzarasını oldukça iyi bilen Morena, bir yandan da karmaşık kişisel hayatını güçlükle yürütmeye çalışmaktadır.

Proje, The Good Wife'ın The Wire dizisi ile birleştiği bir yapım olarak nitelendiriliyor.

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Pilot bölümün onay alması halinde diziye dönüşecek projenin uygulayıcı yapımcı kadrosunda Flame Ventures'tan Tony Krantz (Felicity), Ken Sanzel (Blue Bloods, Numb3rs), Yap Films'ten Elliot Halpern, Baccarin ve ITV Studios America bulunuyor. Drew Comins, Sarah Jackson ve Elizabeth Trojian yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

16-11/15/morena-baccarin.jpg

Numb3rs'ın eski showrunner'ı Ken Sanzel ayrıca pilot bölümün senaryosunu da kaleme alacak. Sanzel'in yazarlığa başlamadan önce yaklaşık on sene polis memurluğu ve dedektiflik yapması projeye içeriden gerçekçi bir bakış havası katacak.

GOTHAM'DAN AYRILACAK MI?

Peki bu yeni projenin diziye dönüşmesi halinde aktrisin Gotham'daki Dr. Leslie "Lee" Thompkins karakterinin geleceği ne olacak?

Deadline'a göre yeni projesinin onaylanması halinde Baccarin'in Gotham'daki rolünü bırakmaya niyeti yok. Olası bir onayda dizide düzenli olarak devam edemeyecek ancak tekrar eden bir rolle yer almaya devam etmek istiyor.

Gotham'da Leslie Tompkins rolüyle izlemeye devam ettiğimiz aktris, Ekim ayında Jason Katims'in (Parenthood) uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği Showtime'ın komedi antolojisi türündeki yeni projesi Mating'in pilot bölümünde konuk oyuncu olarak rol almıştı. Geçmiş dönemde Showtime'ın ödüllü dizisi Homeland, Firefly, V gibi dizilerde de rol alan aktris hasılat rekorları kıran Deadpool filminin de kadrosunda yer almıştı.

'Gotham - Jim & Leslie':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin