Gözde Kansu'ya sosyal medyadan gelen olumsuz tepkiler!

ATV'nin iddialı yarışma programı Veliaht'ın eski sunucusu Gözde Kansu, programın yayınlandığı ilk gün, Twitter kullanıcılarından kırık not aldı

resim yok
11 Ekim 2013 - 10:53
Magazin

ATV'nin iddialı yarışma programı 'Veliaht'ın eski sunucusu Gözde Kansu, programın yayınlandığı ilk gün, Twitter kullanıcılarından kırık not aldı

 

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk bölümü yayınlanan yarışma programı 'Veliaht'ın eski sunucusu Gözde Kansu'ya, performansı yüzünden sosyal medyada sert tepki yağdı.

 

TWITTER'DAN TEPKİLER

Birçok kişinin, Kansu'yu eleştirdiği tweetleri geceye damga vurdu.

Özellikle bağırarak konuşması ve abartılı hareketleri nedeni ile Twitter'da gecenin konusu olan Gözde Kansu'nun kıyafeti ve makyajı da Twitter kullanıcılarından kırık not aldı.

 

İŞTE O TWEET'LER

İşte yarışmanın ilk bölümünün yayınlandığı gece, Kansu'ya gelen eleştiri tweetleri...

 

PROGRAMA YAZIK OLMUŞ

BUKET ERDEM: Gözde Kansu, 'Veliaht' programını sunamamakla beraber saçma sapan dansıyla da ortam palyaçosu gibi...

BURHAN GÜLBAY: Bir yarışma nasıl rezil edilir, sunucusu programı nasıl batırır diye merak edenler; ATV'yi açabilir. Gözde Kansu bunun dersini veriyor.

ECE SAMLI: Son zamanlarda gördüğüm en kötü sunucu Gözde Kansu.

MURAT TUNCER YAVUZ: Gözde Kansu yaptığın anırmak, böğürmek ama sunuculuk değil.

DERYA CERANOĞLU: Gözde Kansu'nun ne kıyafeti güzel, ne de saçı... Yazık olmuş ilk program için...

HAMİDEDDİN MOĞULKOÇ: Gözde Kansu'ya 'Neden sunuculuk?' diye sormak istiyorum. Mesleki hatalara örnek isteyen, ATV'yi izlesin.

GAMZE PURAL: 'Veliaht'ın sunucusu Gözde Kansu'yu tanıyamadım. Bu nasıl değişiklik? Çok kötü, ayrıca kıyafet de kötü; yazık olmuş.[reklam]

CEMİLE KARABULUT: 'Veliaht'ın sunucusu olan kadına aynı cümleleri kurmamasını, o aptal duruştan ve sırıtıştan uzaklaşmasını söylesin biri.
 

BU HABERLERE İNANMAM

Ece Erken, katıldığı bir davette Gözde Kansu'nun 'Veliaht'a veda etmesinin kıyafetiyle ilgili olduğu yorumlarına itiraz etti:

"Ben bu tarz haberlere inanmıyorum. Bu, Çelik'in açıklamasından dolayı değil; tamamen Kansu'nun sunuculuğuyla ilgili bir durum bence..."

 

HİÇ MÜDAHALE GÖRMEDİM

Erken, kendisinin de yıllardır sunuculuk yaptığını, dekolte kıyafetler giydiğini ama hiç böyle bir durumla karşılaşmadığını söyledi:

"Türkiye demokrasi ile yönetiliyor. Ben de bugüne kadar birçok kanalda görev yaptım ama kesinlikle en ufak bir müdahale ile karşılaşmadım."
 

 

GÖZDE KANSU SESSİZLİĞİNİ BOZDU! İŞTE OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin