resim yok
03 Şubat 2012 - 00:00

 

Geçen yıl Kerem Altan’ın evinde hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster (35), 1. ölüm yıldönümünde Zincirlikuyu’daki mezarı başında anıldı... Anne Hatice Foster’ın, kızının anma törenine katılmayan damadı İlker Yasin Solmaz’a “İlker nerede? Çok istedim kızımın mezar taşına resim yaptırayım ama İlker izin vermedi” diye bağırıp gözyaşı döktü. Törene katılanların, “Çekimdeymiş" yanıtını vermeleri üzerine oldukça öfkelenen Hatice Foster, "B.k çekimde" diyerek duruma tepki gösterdi.
 
Anma töreninde ünlü sunucunun annesi Hatice Foster, çocukluk arkadaşı Ece Uslu, "Sihirli Annem" dizisindeki rol arkadaşı Buğra Özmüldür, avukatı Ayşegül Mermer, basın danışmanı Özgür Aras ve sevenleri hazır bulunurken gözler eşi İlker Yasin Solmaz'ı aradı. Geçen aylarda 2 yaşına giren oğlu Can Kılıç'ı anne sevgisinden uzak büyütmemek için anaokul öğretmeni Beyza Dankal ile evlenen kameraman Solmaz'ın anma törenine katılmaması dikkat çekti.
 
Anne Hatice Foster’ın, kızının anma törenine katılmayan damadı İlker Yasin Solmaz’a “İlker nerede? Çok istedim kızımın mezar taşına resim yaptırayım ama İlker izin vermedi” diye bağırıp gözyaşı döktü. Törene katılanların, “Çekimdeymiş" yanıtını vermeleri üzerine oldukça öfkelenen Hatice Foster, "B.k çekimde" diyerek duruma tepki gösterdi. Foster daha sonra kızının mezarındaki gül fidelerini “Gülleri sevmezdi” diyerek çıkardı. Gözyaşlarına boğulan Foster’ın zaman zaman mezar taşını öpüp kokladığı görüldü. Yakınlarının sakinleştirmeye çalıştığı acılı anne Foster, genç yaşta hayata veda eden kızı Defne için “Ruhu şad olsun çocuğumun. Allah rahmet eylesin diyemiyorum. Ne diyeyim. Mekanı Cennet olsun. Ne söylesem boş... Allah kimseye evlat acısı vermesin. Allah herkese böyle de bir evlat nasip etsin. Yüreği o kadar iyiydi ki” diye konuştu.
 
Kimseye kırgın ve kızgın değilim
 
Çok az kişinin katıldığı tören sonrası yakınlarının kollarında güçlükle yürüyen Hatice Foster, kimseye kırgın olmadığını söyledi ve "Asla kimseye kırgın ve kızgın değilim. Bu soğuk havada insanlar nasıl gelsin? Gelenler yeterdi zaten” şeklinde konuştu. Foster'ın çocukluk arkadaşı Ece Uslu ise törene sanat camiasından az sayıda kişinin katılmasıyla ilgili sorulara “Hayat bu hepimizin gideceği yer alışmak lazım. Sabır en önemlisi alışmak lazım. Hepimiz büyüdükçe arkadaşlarımız kaybediyoruz. Defne'nin çok seveni var. Bunu bütün Türkiye biliyor. Herkes için hayat devam ediyor. Vefasızlık olduğunu düşünmüyorum" yorumunu yaptı.
 
Foster’in mezar taşına hayranlarının iki tespih bıraktığı görüldü. Törene katılan Foster’in iki küçük hayranı olan Elif Ceren Altın ile Sedef İrem Altın’ın ellerini açıp dua ettikten sonra Hatice Foster’a sarıldıkları gözden kaçmadı.Okunan duanın bitiminde gelenlere şeker dağıtıldı.
 
Pascal'dan duygusal tweet: Seninle bir daha dans edeceğiz
 
Pascal Nouma beraber "Yok Böyle Dans" yarışmasında görev aldığı Foster'la doğumgününde dans ederken bir fotoğrafını twitter'da paylaştı ve altına "Seninle bir daha dans edeceğiz. I love you Defne" notu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin