Gülben Ergen oyuncu kadrosundan çıkarıldı!

Kanal D ekranlarına Ocak ayında gelecek yeni sezon sitcom dizisi için başrol oyuncu olarak düşünülüyordu. Gülben Ergen oyuncu kadrosundan çıkarıldı!

Berfu Gürle
10 Ekim 2017 - 13:00
Magazin

Gülben Ergen oyuncu kadrosundan çıkarıldı! Gülben Ergen son dönemde gündemden düşmüyor. Adına hergün yeni bir haberin yapıldığı sanatçının özel hayatı ile ilgili yaşadığı yasak aşk ve ona karşı yapılan açıklamalar durdurak bilmiyor. 

17-10/10/dadi-dizisi.jpg

Gülben Ergen daha önce Dadı dizisi ile ekranlara gelmiş ve o dönemin en iyi dizileri arasında akıllarda kalmıştır. Sinem Kobal'ın da tanınmasını sağlayan dizide Çocukların dadısı olarak, Kenan Işık'la başrolü paylaşmıştı.

Gülben Ergen Oyuncu Kadrosundan çıkarıldı!

Söylemezsem Olmaz programının ortaya attığı iddiaya göre Kanal D yeni sezon için bir sitcom dizisi düşünüyordu. Bu sitcom dizisi için başrol olarak Gülben Ergen düşünülmüş ve son gündemde yaşanan olumsuz aldatma olaylarları sebebiyle başrolden de çıkarıldığı söyleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin