Gülben Ergen'le ilgili merak edilen soruları yanıtladı!

''Boşanmak mutsuz evlilikten iyidir!''

resim yok
20 Eylül 2014 - 09:58
Röportaj

''Boşanmak mutsuz evlilikten iyidir!''

Mustafa Erdoğan, eski eşi Gülben Ergen'in ilişkisinin kendisini ilgilendirmediğini söyleyip ekledi: ''Boşanmak başarısızlık değildir. Mutsuz bir evliliktense ayrı ve mutlu yaşamak çok daha iyidir.''


Mustafa Erdoğan'nın kurucusu olduğu ve sanat yönetmenliğini üstlendiği Anadolu Ateşi; Doğu ile Batı kültürlerini buluşturup evrensel barış mesajları veriyor. 1999'da kurulan grup, bugüne kadar 39 ülkede yaklaşık 3850 gösteri yaptı. Her yıl yaklaşık 250 gösteri yapan Anadolu Ateşi, şimdi de yeni projeleri ile turneye çıkıyor.

24 Eylül'de Diyarbakır'daki Karpuz Festivali'nde sahneye çıkmaya hazırlanan grubun kurucusu Mustafa Erdoğan; Anadolu Ateşi'nin yeni projelerini ve eski eşi Gülben Ergen'le ilgili merak edilen soruları yanıtladı...

 

GÜLBEN'LE BİR SORUNUMUZ YOK

Çocuklarınızın dansçı olmasını ister misiniz?

Atlas, Troya'yı, Ares Anadolu Ateşi'ni, Güney ise ikisini eşit olarak seviyor. Ben sadece çocuklarımın değil, herkesin dansçı olmasını isterim. Özellikle politikacıların tamamının dans etmelerini çok isterdim. Gençliklerinde dans etmiş olsalardı bu kadar sinirli olmazlardı.

Gülben Hanım'la görüşüyor musunuz?

Evet görüşüyorum. Onunla herhangi bir sorunumuz yok. Biz çocuklarımıza karşı sorumluyuz.

Eski eşinizin, Erhan Çelik'le ilişkisini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Beni sadece çocuklar ilgilendiriyor. Herkesin kendi hayatı.[reklam]

Bir röportajınızda 'Aşkta sınıfta kalmış biriyim' demişsiniz...

Evet. Ortada değil mi zaten.

Ekibinizde dansçılarla yakınlaştığınız iddia edilmişti...

Kritik dönemlerde bu tarz bilinçli olarak yapılmış uydurma haberler vardı. Onunla alakalı açtığım davaları kazandım.

Kariyerinizdeki başarıyı özel hayatınıza taşıdığınızı düşüyor musunuz?

Evet kesinlikle. Boşanmak başarısızlık değildir. Müdahale edilmesi gereken zamanda yaptığınız doğru bir tavırdır. Mutsuz bir evliliktense, ayrı ve mutlu yaşamak çok daha iyidir.

Bu konuda pişmanlığınız ya da keşkeniz var mı?

Yok. Ama tabi ki bir burukluk olacaktır. Çocuklar var arada çünkü. İdeal olan bu değildir ama mevcut koşullar içinde en ideali budur. Eşler ayrılabilir ama anne babalar ayrılamazlar.

Çocuklarınızla ne kadar görüşüyorsunuz?

Çocuklar üç gün onda, üç gün bende kalsın gibi bir durumumuz yok. Ne zaman görmek istersem görebiliyorum. Bu konuda bir kısıtlamamız yok. Çocuklardan ayrı kaldığımız sürenin beş günü geçmemesine dikkat ediyoruz. Turneye giderken çocukları da götürebiliyorum.

 

 

GÜLBEN ERGEN, SOMA İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin