Gülden Karaböcek çorbacıda sahne aldı! Tepki gösteren Demet Akalın'a cevap Tuğba Ekinci'den geldi...

Çorbacıda sahne alan Gülden Karaböcek magazin gündemini sarstı! Gülden Karaböcek kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Neden çorbacıda şarkı söyledi? Demet Akalın ne dedi? Tuğba Ekinci ne dedi? Gülben Ergen ne dedi? Gülden Karaböcek eniştesiyle mi evlendi?

Pınar Alçiçek
18 Ağustos 2023 - 11:05
Magazin

Şarkıcı Demet Akalın, Konya’daki bir çorbacıda sahne alan Gülden Karaböcek'e eleştiride bulundu, cevap Tuğba Ekinci'den geldi... Peki Karaböcek'in kızı, Akalın'a ne cevap verdi?

23-08/18/64df1c4d86b2441550ef9efc-1692348024.jpg

"TÜM ENİŞTECİLERİN SONU BÖYLE OLSA DA İZLESEK!"

Arabesk müziğin efsane isimlerinden Gülden Karaböcek'in Konya'daki bir çorbacıda şarkı söylerken çekilen görüntülerinin ardından Akalın; "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa da izlesek..." yorumunda bulundu!

23-08/18/gulden-karabocek-ten-kizi-nur-a-ovgu-13565293_amp.jpg

Bu yorumu gören Karaböcek'in kızı Nur Düzgit'in cevabı ise; “Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Konya’da nostaljik bir çorbacı var. Orada bir imza günü olmuştu. Bir tane playback şarkı rica etmişlerdi. Sonra o görüntüler ‘sahne alıyor’ gibi yorumlandı. Gülden Hanım gayet iyi. Sahnelere gidip geliyor", "Annemin çorbacıda sahne aldığı haberlerini hiç dert etmedik, ama Demet Akalın’ın ‘enişteci’ yorumu bizi çok üzdü. Onu annem de, ben de çok severdik. Şimdi sayfamdan Demet’le fotoğrafımızı siliyorum, konser bileti almıştım. Onu da yırtıp atacağım. Bu sözleri; 50 yıllık bir sanatçıya yapılmış büyük bir saygısızlık, terbiyesizlik!" şeklinde oldu...

"Eşine yürüyen arkadaşlarına başka yolla gözdağı ver!"

Olayların kadını Tuğba Ekinci ise Akalın'a sert çıkarak "Bu köfte nasıl can verecek merak ediyorum. Para kurtarır sanıyor herhalde. Çok yanlışsın ablası, eleştirdiğin Gülden Karaböcek kızıyla bu yaşlara sağlıkla gelmiş. Geç anne oldun dikkat et konuşurken kalp kırma. Çok ayıp ettin. Eşine yürüyen arkadaşlarına başka yolla gözdağı ver." şeklinde tepki gösterdi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin