"Güldür Güldür ne zaman başlayacak?" sorusu yanıt buldu!

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür'ün başlangıç tarihi belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
28 Ocak 2019 - 17:23
Magazin

Ali Sunal'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve show tv ekranlarında izleyenleri eğlenceye doyuran program Güldür Güldür, uzun bir aranın ardından ekranlara dönüyor. 

Hakkında birçok iddia çıkan, ekranlarda olmayacak denilen Güldür Güldür programının müjdesi nihayet verildi. Yeni sezon oyuncularıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Güldür Güldür programı başlıyor. 

19-01/28/guldur.png

Güldür Güldür'e kimler katıldı?

Güldür Güldür programı yeni sezonuna bomba gibi bir ekiple başlıyor. Eski ekipten sevilen birçok oyuncunun devam ettiği programa yeni sezonda: Açela Topaloğlu, Emre Altuğ, Sinan Çalışkanoğlu, Evrim Akın ve Berkay Tulumbacı gibi başarılı isimler de dahil oldu. 

Güldür Güldür ne zaman başlıyor?

19-01/28/guldurrr.png

Ekranlarda kahkaha tufanları estirmeye hazırlanan Güldür Güldür programı, 16 Şubat Cumartesi akşamında Show ekranlarında yeni sezouna başlayarak izleyici ile kavuşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin