Gülper Özdemir Kimdir? Nereli? Kime benziyor?

Kanal D ekranlarına gelen Tutsak dizisinin güzel oyuncusu Gülper Özdemir, dizide Elif karakterine can veriyor. Gülper Özdemir Kimdir? Nereli? Kime benziyor?

Berfu Gürle
04 Kasım 2017 - 12:52
Magazin

Güzel oyuncu Fahriye Evcen'e benzerliği ile gündeme gelen oyuncu Gülper Özdemir Kimdir?

Anne ve babası Sinop'lu olan güzel oyuncu Frankfurt'ta dünyaya geldi. Babası, Frankfurt'a ekonomi alanında yüksek öğrenim görmek için gidiyor ve annesinide yanına alıyor. Güzel oyuncu orada bir çok kültürle arkadaşlık kurduğunu ve 'kültür mozaği' içinde büyüdüğünü söylüyor.

17-11/04/gulper-ozdemir-nereli.png

Almanya'da dünyaya gelen oyuncu verdiği bir ropörtajda “Hiçbir zaman ben Türk müyüm Alman mıyım gibi şeyler düşünmedim. Hep dünyalıydım” açıklamasını yapıyor. 

Lisede oyunculuk deneyimini yaşayan Özdemir, eğitimini işletme okuyarak bitiriyor. 16 yaşına geldiğinde dünyayı gezmeye karar veren güzel oyuncu tek başına dünya turuna çıkıyor. Gezinti sırasında kendisine oldukça ders çıkaran oyuncunun hayata bakışını etkilediği bir dönem olduğunu söylüyor.

Oyunculuk ajansı tarafından keşfediliyor

17-11/04/gulper-ozdemir-kim.png

Oyuncu hem okuyup hem garsonluk yaptığı sırada bir ajans ekibinin yüzünü beğenmesi ve fotoğraflarını çekmek istemesiyle keşfediliyor. Fotoğraf çekiminden üç yıl sonra teklif gelmesi oyuncunun sektöre girmesini sağlıyor. İlk projesi olan Tutsak dizisinin Elif karakterine can veren Özdemmir'in oyunculuk hayatı böyle başlıyor.

Gülper Özdemir Kime benziyor?

17-11/04/gulper-ozdemir-kimdir.jpg

Genç oyuncu Özdemir'i gören bir çok güzel oyuncuyu hatırlıyor. Fahriye Evcen onlardan biriyken Aslı Enver ve Deniz Baysal'a da benzeten kişi sayısı oldukça fazla...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin