Gülperi dizisinin başrolü Nurgül Yeşilçay evlilik için onay aldı!

Gülperi dizisinde başrolde yer alan Nurgül Yeşilçay, evlilik onayını oğlundan aldı.

Merve Mutlu
08 Ocak 2019 - 14:07
Magazin

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi'de Gülperi karakteriyle uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen bir araya geldi. Konusuyla ve kadrosuyla beğeni toplayan Gülperi dizisi izleyenler tarafından ilgiyle takip ediliyor. 

Gülperi karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, bir süredir yapımcı Necati Kocabay ile birlikteydi. Milliyet Cadde’nin haberine göre önceki gün Atatürk Havalimanı’nda İngiltere’de eğitimini sürdüren çocuğunu, sevgilisiyle uğurladı.

19-01/08/gulperi.png

Nurgül Yeşilçay, “Oğlunuz evlenmenize sıcak bakıyor mu?” sorusuna, “Tabii ki, onlar iyi anlaşıyorlar. Kanka oldular” cevabını verdi. Çiftin evlenebileceği yönünde çıkan iddialar da gündemde sıkça yer alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin