Gülse Birsel'in Jet Sosyete dizisi deneme testine soru oldu!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete bir TYT (üniversiteye giriş) sınavında soruldu. İşte o soru..

Merve Mutlu
15 Ocak 2019 - 13:45
Magazin

Gülse Birsel'in senaristi ve başrol oyuncusu olduğu, Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete, üniversiteye giriş sınavı olan TYT'de soru olarak geçti. O soruyu sosyal medya hesabından paylaşan Gülse Birsel'in serzenişi takipçilerini güldürdü.

İnce esprilerle başarılı göndermeler yapan Gülse Birsel, bu soru üzerinden televizyon dünyasına gönderme yapmadan geçmedi. 

İşte o soru:

19-01/15/jet-sosyete.png

Jet Sosyete bir TYT (Üniversiteye giriş) deneme testinde matematik sorusu olmuş! Soruyu çözdüm, dizinin süresi 40 dakika çıktı. Ah keşkem. Özettir o Neriman Hanım, normal bölüm olsa duramazsınız. Siz dursanız da ben durmam, senaryoyu bitirdiğim gibi çıkar gezerim! (200 çekirdek 360 fıstık yemiş Neriman Hanım, öyle tespit ettim, güzel hesaplayın evladım gidiş yoluna puan vermem!)” notuyla paylaştığı fotoğrafla, Gülse Birsel yine takipçilerini güldürmeyi başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin