Gülşen İstiklal Marşı'nı okudu! Sosyal medya yıkıldı!

Ünlü popçu Gülşen, Mevzular Açık Mikrofon’un Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan programında İstiklal Marşı’nı seslendirdi. Yayınlanan görüntüler kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu!

Gülcan Tarımoğlu
27 Eylül 2023 - 11:45
Magazin

Son dönemde yaptığı programlarla adından söz ettiren Oğuzhan Uğur şimdi de Mevzular Açık Mikrofon, Cumhuriyet’in 100. yılına özel program hazırladı. Programın tanıtımında ise şarkıcı Gülşen de yer aldı. 

Ünlü popçu Gülşen'in İstiklal Marşı'nı okuduğu anlar sosyal medyaya damga vurdu! Gülşen'in gerek performansı gerek kıyafeti çok konuşuldu.

23-09/27/640xauto_2.jpg

Oğuzhan Uğur'un "Bu akşam burada Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Korkmayın çünkü bir milleti korku ile dizginlemek ihtiyaç duyulan tavizlere en geçerli bahaneleri sağlar. İşte tam da bu yüzden İstiklal Marşımız 'Korkma!' diye başlar..." diye başladığı sözü sürpriz bir isim devraldı.

23-09/27/640xauto.jpg

Gülşen ise videoyu, "Korkma" diyerek paylaştı.

Gülşen'in İstiklal Marşı performansı ise sosyal medyayı ikiye böldü.

O anları görenler "Dinlediğim en güzel İstiklal Marşı", "Her şey tamam ama o kıyafet ne alaka", "Şahane bir an tüylerim diken diken", "Cesaretini göstermekten korkmayan bir kadının duruşu" yorumlarında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin