Güneşi Beklerken'in yıldızları kazançlarını ikiye katladı!

Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir ücretlerine zam yaptı!

resim yok
21 Ocak 2014 - 10:40
Magazin

Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir ücretlerine zam yaptı!

Her geçen gün hayran kitlesini artıran Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir reklam ücretlerine zam yaptı.

 

İşte aldıkları yeni ücretler:

 

ŞÖHRETİ PARAYA ÇEVİRİYORLAR

Son dö­nem­de bü­yük bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan genç oyuncular Ke­rem Bür­sin ve Han­de Do­ğan­de­mir ya­ka­la­dık­la­rı şöh­re­ti pa­ra­ya çe­vir­me­ye baş­la­dı.

 

ÇAY FİRMASI REKLAMI

İki­li bir çay fir­ma­sının reklamı için bir­lik­te ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti.

 

100 BİN LİRA ALIYORLARDI

Rek­lam fil­min­den 200'er bin li­ra ka­za­nan iki­li da­ha ön­ce rol al­dık­la­rı rek­lam film­le­rin­den 100'er bin li­ra al­mış­tı.

 

YÜZDE YÜZ ZAM!

Bürsin ve Doğandemir böylece her ge­çen gün ar­tan hay­ran kit­le­le­riy­le bir­lik­te üc­ret­le­ri­ne yüzde yüz zam yapmış oldu.

 

BÖLÜM BAŞI İÇİN DE...

Bu ara­da Ke­rem Bür­sin, bö­lüm ba­şı 12 bin li­ra al­dı­ğı di­zi­den üc­re­ti­nin 20 bin li­raya çı­ka­rıl­ma­sı­nı is­te­di.

İkilinin uyumu ve yeni projesi hakkında Televizyon Dizisi'nden bir yazı:

''Bu sezonun en uyumlu çiftlerinden olan Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin aşkı en derinlerde yaşayan, yaşatan, duygularını en doğal,yalın haliyle izleyiciye geçirebilen,aşkı,nefreti ince ince yüreklere işleyebilen,aralarındaki çekim gücü inkar edilemez çiftlerden.[reklam]

Sıkı bir Güneşi Beklerken izleyicisi olarak her pazarımı onlara ayırıyorum. İmkansızlıklarını,inatlaşmalarını doya doya seyrediyorum. Zeynep Keremin aşka yelken açmalarıyla kat be kat arttı güzelikleri. İkisi de alev alev yanarken,birbirlerine karşı koymaktan yorularak aşka teslim ettiler kendilerini. Her göz göze gelişleri, atışmaları, tatlılıkları, kimyaları,büyülüyor. Kartpostal gibiler. Bakmaktan hiç yorulmayacağım,biran olsun gözlerimi kaçırmadan izleyeceğim, her baktığımda aynı hazza ulaştığım ikilim. Sevdikçe daha çok sevesi geliyor insanın. Gözlerine baktıkça içinde kaybolası.

Kerem Bürsin'in aşkı jest ve mimikleriyle etkili bir şekilde sunduğunu düşünüyorum. Kıskançlığı,hüznü,acıyı,kederi nasıl da aktarıyor? Tesiri altına alıyor sizi sahnelerinde.O tatlı aksanıyla daha da doğal oluyor her karesi. Zeynep'e dokunmak istiyor,sıkı sıkı sarmak, yüreğini görmesini sağlamak ne zorlu dönemlerden geçti bu aşk? Hala da evresini tamamlamış değil. O kadar hamlarki,yolun başındalarki pişip,daha sonra yanacaklar. Önlerinde kocaman engellerle dolu bir yolları var. Ama ne olursa olsun aşk galip gelecek.Pes etmeyecekler,birbirlerini her koşulda sevmeye devam edecekler.

Zeynep'in de aşık olmasını, Keremi fark etmesini ne çok bekledik. Ama beklediğimize değdi. Gözü kara, aşkı tutkuyla yaşayan, Zeynep'i de çok sevdim ben.

Kimi sevdiğimiz çiftleri bir röportaj da ya da bir kare de görmek için çırpınır dururuz. Çoğu zaman da göremeyiz. Ama onlar her zaman sevenleriyle güzel anları çekinmeden paylaştılar. Bu yüzden bir kez daha takdir ediyor ve imreniyorum onlara

Ben başka böyle bir çift hatırlamıyorum hem aynı dizi de partner olup hem de aynı reklam da oynayan. Bu yüzden bir ilk olsalar gerek. Teşekkürler Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin. Sevenlerinizi mutlu ettiniz. Neşelerinize, gülümsemelerinize bizleri de ortak ettiniz. Artık Lipton tüketiminde patlama yaşanırsa hiç şaşmam doğrusu. Umarım tek bir reklamla kalınmaz ve devamı gelir. Dizi gibi reklamlarınızıda seve seve, bıkmadan izlemekten büyük memnuniyet duyarız.''

 

 

HANDE DOĞANDEMİR HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin