Güneşi Beklerken'in Zeynep ve Kerem'i ile çok özel!

Kerem ve Zeynep: ''Aşkımız borsa gibi...''

resim yok
10 Mayıs 2014 - 11:59
Röportaj

Kerem ve Zeynep: ''Aşkımız borsa gibi...''

Güneşi Beklerken'in Kerem'i Kerem Bürsin ile Zeynep'i Hande Doğandemir, gençliğin yeni ikonları haline geldi.

 

Kıyafetlerinden tavırlarına her yönleriyle örnek alınan, senaryo gereği yaşadığı aşkları göz kırpmadan takip edilen ikili, bu ilgiden dolayı biraz şaşkın...

Hürriyet Gazetesi'nden Büşra Bozok Aytek'e konuşan Bürsin ve Doğandemir şöhretin hayatlarına etkilerini anlattı. Kerem Bürsin şöhrete halen alışamadığını söyledi.

 

İŞTE O RÖPORTAJ!

* 'Güneşi Beklerken'de sezon finali yaklaşıyor. Ve özellikle son birkaç bölümdür heyecan zirvede. Ne olacak bu Zeynep ile Kerem'in hali?

- Kerem Bürsin: Heyecanlı şeyler olacak, orası kesin ama bizim de net bilgimiz yok inan. Senaryo geldikçe öğreniyoruz. Bu arada biliyorsundur, senaristlerimiz de değişti.

- Hande Doğandemir: Ben 'Zeyker'cileri sevindirecek şeyler olacağını söyleyebilirim.


* Senarist değişimi sizi nasıl etkiledi?

- Kerem Bürsin: İlk başta biraz tedirgin olduk tabii... Ama son derece başarılı bir iş çıkarıyorlar.

- Hande Doğandemir: Bu kadar uzun soluklu işlerde böyle şeyler olması normal. Yeni senaristlerimiz de zaten önceden diziyi takip ediyorlarmış, o yüzden adaptasyon sorunu yaşamadılar. Her şey yolunda...

* Zeynep'le Kerem'i ayrı düşünemeyenler 'Zeyker' kelimesini yarattı. Ona ne diyeceksiniz?

- Hande Doğandemir: İnanılmazlar ya (gülüyor)... Bu ilgi, bu yoğun sevgi beni gerçekten şaşırtıyor.

- Kerem Bürsin: Geçen pazar, yeni bölüm yayını sırasında Twitter yıkıldı resmen... TT olmuşuz, o derece. Bütün sosyal medyayı ele geçirdi sevenlerimiz. Destek inanılmaz. Hep diyoruz 'biz bir aileyiz' diye, onlar da bu ailenin bir parçası.

 

O YAŞLARDA BİZ DE FECİ ÇILGINDIK

* Zeynep, Kerem'e ne kadar aşık olsa da doğrularından şaşmıyor. Bu katı tutum hakkında ne söyleyeceksiniz?

- Hande Doğandemir: Açıkçası bu tavrını Zeykerciler de çok eleştirdi. ''Kerem için her şey yapardı, neden yanında durmadı'' diye tepki gösterdiler. Ama Zeynep farkı işte; söz konusu Kerem bile olsa inanmadığı şeyler yapabilecek bir kız değil. Ama Zeykerciler merak etmesin, onları çok güzel bir sürpriz bekliyor.

 

* Kerem aşkından vazgeçiyor gibi gösterildi...

 

- Hande Doğandemir: Zeyker aşkı bu (gülüyor)... İkisi de çok baskın karakterler. İnatçılar. İkisi de kontrol bende olsun istiyor. O yüzden hep inişli çıkışlı bir ilişkileri oluyor. Ama vazgeçmeleri mümkün değil...[reklam]

- Kerem Bürsin: Kerem ile Zeynep'İn aşkı borsa gibi. Bir çıkıyor, bir iniyor (gülüyor).

 

* Normal hayatta güçlü müsünüz bu kadar. Kendinizi canlandırdığınız karakterlere benzetiyor musunuz?

 

- Kerem Bürsin: Ben de inandığım şeyin arkasında sonuna kadar dururum. Ama inandığım şeyler Kerem Sayer'İn inandıklarıyla aynı değil, fark orada!

- Hande Doğandemir: Benim Zeynep ile aramda yaş farkı var. Hepimiz o yaşlarda Zeynep gibi inatçı, hayata karşı daha asi, sadece duygularının peşinden giden insanlardık. İlerleyen yaşlarda mantık devreye girmeye başlıyor.

* O yaşlarda çılgın mıydınız siz de?

- Hande Doğandemir: Kesinlikle. Ailemle bu yüzden çok ters düşmüşümdür.

- Kerem Bürsin: Çılgın ne demek, o yaşlarda deli gibiydim.

 

* Sezon finali yaklaşıyor, tatil planları yapmaya başladınız mı?

 

- Hande Doğandemir: Hiçbirimiz şimdilik tatil programı yapamıyoruz, çünkü kaç bölüm sonra sezon finali olacağını bilmiyoruz. Çok tatil yapamayacakmışım gibi görünüyor. Önemli değil zaten, çünkü ben yazın da çalışmak istiyorum. Bir sinema filmi hiç fena olmaz mesela...

- Kerem Bürsin: Hayatımızın önceliği 'Güneşi Beklerken' ve ona göre hareket ediyoruz.

 

* Sinema demişken... Ufukta beyazperde projeleri göründü mü?

 

- Kerem Bürsin: Birkaç tane var. Senaryoları okuyorum. Toplantılara gidiyorum. Bakalım; diziyle zamanlaması uyarsa olabilir.

- Hande Doğandemir: Bana da birkaç senaryo geldi. Bu yaz bir sinema filmi çekmek istiyorum ama içime sinen bir şey olması lazım, acelem yok.

 

KEREM BÜRSİN: AMERİKA'YI ÖZLÜYORUM

* 'Homeland' dizisinden teklif gelmişti, o proje şu an ne aşamada?

- Kerem Bursin: Net değil. Görüşmeler devam ediyor. Belki olur belki olmaz.

* Amerika'dan döndüğüne memnun musun? Yoksa hâlâ özlüyor musun oraları?

- Kerem Bürsin: Tabii ki Amerika'yı özlüyorum. Oradaki koşullar çok daha rahat. Ama verdiğim karardan pişmanlık duyuyor değilim. Gayet mutluyum burada olduğum için.

* Artık yola Türkiye'de devam edeceğini söyleyebilir miyiz?

- Kerem Bürsin: Bilmem, hiç belli olmaz. Net olarak ''buradayım'' gibi bir şey diyemem. Orada bir proje çıkar ve şartları bana uyarsa gidebilirim de. Artık global bir piyasa bu. 10 saatlik bir yolculuğa bakar. İkisini yürütmek imkansız değil.

 

ŞÖHRET KAVRAMINI SEVMİYORUZ

* Kısa sürede milyonlarca hayranınız oldu. Şöhrete alışabildiniz mi?

- Hande Doğandemir: 'Şöhret' kavramını çok sevmiyoruz biz. Sadece sevilen ve izlenen bir iş yapıyoruz. Onun karşılığını bu şekilde almak da bizi motive ve mutlu ediyor.

- Kerem Bürsin: Ben ünlü olmaya alışamıyorum.

 

 

'GÜNEŞİ BEKLERKEN' 44. BÖLÜM YENİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin