Gupse Özay aşkını itiraf etti!

Lohusa filmi ve özel hayatı hakkında açıklama yapan Gupse Özay, eşi Barış Arduç ile kızı Jan Asya'nın aşklarından bahsetti. İşte Gupse Özay'ın özel hayatıyla ilgili samimi itirafları...

Berfin Sengil
15 Ocak 2024 - 17:00
Magazin

Kendi doğum anılarından da yola çıkarak hem kaleme aldığı hem de oynadığı Lohusa filmiyle ilgili açıklamalar yapan Gupse Özay, baba-kız aşkı konusunda da konuştu.

Oyuncu Barış Arduç ile evli olan 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucaklarına alan Gupse Özay, Hello dergisine konuk oldu. Özay, hem Lohusa filminden bahsetti hem de eşi Barış Arduç ile kızlarının birbirlerine bağlılığını anlattı.

Eltilerin Savaşı, Görümce, Deliha filmleriyle önemli bir kitlesi bulunan Gupse Özay, doğum süreci ve anne-baba olma duyguları hakkında konuştu.

'Perişan Oldum'

Kızları ile doğum yaptığından beri kendisinin ilgilendiğini kaydeden Gupse Özay, şunları söyledi:

"Lohusalığım, etrafımda yardım edebilecek çok insan olmasına rağmen yardım isteyemeyişim veya bebeği başkasına bırakmadaki güvensizliğim nedeniyle yorucu geçti. Asla uyuyamadım. Perişan oldum. Barış da ben doğum yaptığımda haftanın altı günü deliler gibi çalışıyordu."

'Etkisiz Eleman Değil'

Barış Arduç'un kızlarını banyo yaptırmaktan hoşlandığını söyleyen Özay, "Evdeyken elinden ne geliyorsa yapıyor. Baba asla etkisiz eleman değil ve olmamalı. Barış'ın evham düzeyi bebekten önce sıfır gibiydi. Şimdi onda da başladı. Koruma içgüdüsü tetikliyor bunu" dedi.

Biri Çalışınca Diğeri Çalışmıyor

Çalışma düzenlerinin Jan Asya'yı etkilemeyecek şekilde olduğunu dile getiren Gupse Özay, "Ben çalışırken Barış çalışmıyor; o çalışırken ben çalışmıyorum. Sistemimizi buna göre oturtmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim işimiz yok olmak gibi. Çok erken çıkıp çok geç geliyoruz" ifadelerini kullandı.

'Aşık Olduğuma Benzeyen Bir Aşk Daha'

Kızları Jan Asya'nın Barış Arduç'a benzediği yönlerinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Gupse Özay, "Aşık olduğum birine benzeyen bir aşk daha. İnanılmaz bir şey. Benim çalışkanlığımı, merakımı, muzipliğimi, hayal gücümü, babasının her şeyini alsın" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin