Gupse Özay yarışma programı sunacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Rekorlar Dünyası'nı ünlü oyuncu Gupse Özay sunacak.

resim yok
10 Haziran 2013 - 15:33
Magazin

Gupse Özay sunuculuğa soyunuyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Rekorlar Dünyası isimli programı ünlü oyuncu Gupse Özay sunacak.

Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı Nurhayat karakteriyle büyük beğeni kazanan Gupse Özay, ''Rekorlar Dünyası'' adında yeni bir programla sunuculuğa adım atıyor.

PROGRAM BİR ÇOK ÜLKEDE YAYINLANIYOR

'En Son Neye Şaşırdınız?' 1 saniyeden fazla düşündüyseniz, henüz hiçbir şey görmemişseniz demektir!

‘’Rekorlar Dünyası’’, hafızalardan silinmeyecek en ilginç gösteriler ve görenleri hayrete düşüren en inanılmaz insanlarla algılarımızı altüst etmeye hazırlanıyor.

 

Dünyanın rekortmenleri

 Dünyanın en kısa boylu kadının, en uzun burunlu adamına ; beton blokları bisküvi gibi kıran insanlardan, sakallı kadına kadar, dünyanın rekortmenleri Kanal D ekranlarında buluşuyor.

İnsan doğasının sınırlarını zorlayan rekor denemeleriyle ve akıllara durgunluk veren fiziksel özellikleriyle ‘Guinness Rekorlar Kitabı’’nda yerini alan dünyaca ünlü rekortmenler, Türk izleyicisinin gözleri önünde yepyeni rekorlara imza atmaya hazırlanıyor.

Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Çin, Avustralya, İngiltere gibi bir çok ülkede yayınlanan program, Türkiye'deki izleyicilere de Guinness World Records'ın yetkili hakemleri gözetiminde dünya rekortmeni olma fırsatı sunuyor.

[reklam]

Merak konusu...

Yalan Dünya'daki Nurhayat tiplemesinde hızlı konuşmasıyla bir anda fenomen olan ve dizi takipçilerinde alışkanlık yapan ünlü oyuncunun programı nasıl sunacağı, izleyicinin Özay'ın sunumuna ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir’de doğan Gupse Özay, Ege Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri “Yaman Yaşamışım” adlı belgesel ile ödül almıştır.

TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir.

Birkaç dizi denemesinden sonra arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. Ve Yalan Dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini almıştır.

 

 

YALAN DÜNYA BU HAFTA NEDEN YOK? DETAYLAR İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin