Hadise kameramana sert çıktı

Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Kıbrıs'ta verdiği konserde kameramana söylediği sözler gündemde. İddiasına göre frikik yakalamaya çalışan kameramana Hadise, "Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabii ki de susmayacağım" dedi.

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 12:52
Magazin

Sahne kıyafetleri ve şovlarıyla sık sık gündem olan Hadise, bu kez kendisini çeken kameramana söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti.

Sahnenin önüne gelerek görüntü almaya çalışan kameraman yüzünden Hadise sahnesini durdurarak sert çıktı.

tv100 Magazin'de yer alan habere göre; Kıbrıs'taki sahnesinde Hadise beyaz mini bir elbise tercih ederken performansı kameraman nedeniyle bölündü.

Sahnesine Ara Verdi

Kameramanın frikik almaya çalıştığını söyleyen Hadise şu ifadeleri kullandı:

"Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'Frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabii ki de susmayacağım.

Bu benim sahnem. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü'! Bunlar var mı hâlâ ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin