Hadise o habere ateş püskürdü: Yasal süreç başlatıldı!

Yeteneği ve sesiyle gönüllere taht kuran ünlü şarkıcı Hadise, çıkan yalan haberlere daha fazla dayanamadı ve devreye avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu'nu soktu... Peki Hadise hangi haber sitesine dava açtı? Hadise, Reza Zarrab'la sevgili mi? Hadise kimdir?

Pınar Alçiçek
12 Ocak 2023 - 11:59
Magazin

Reza Zarrab'la olan ilişki iddialarından kurtulamayan ünlü şarkıcı, yalan haberlerden illallah edip ünlü haber sitesine dava açtığını avukatı aracıyla resmi olarak duyurdu...

İşte o resmi açıklama:

23-01/12/2023-01-12-5.png

SEREN SERENGİL'İ DE ŞİKAYET ETMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde "Her şeyden önce bir kadınım, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum." açıklamasında bulunarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK'ü etiketleyerek Seren Serengil'i şikayet eden Hadise, artık yalan haberlere eyvallahının olmayacağı sinyalini verdi...

Haberin detayları...

HABER SİTESİ HALA HABERİ KALDIRMADI!

Davanın başladığı bildirgesinin verilmesine rağmen sitenin hala haberi kaldırmamasıyla beraber, davanın seyri de merak konusu.

Hadise ile davalık olan sitenin o haberi:

23-01/12/2023-01-12-6.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin