Hadise ve Mehmet Dinçerler boşandı!

Hadise ile Mehmet Dinçerler bugün Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmayla anlaşmalı olarak boşandı.

Gülcan Tarımoğlu
30 Eylül 2022 - 16:36
Magazin

4.5 AYLIK EVLİLİK BİTTİ!

Hadise ile Mehmet Dinçerler bugün Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmayla anlaşmalı olarak boşandı. 3 milyonluk yüzük ve düğünde takılanlar Hadise’de kalırken çift duruşmaya katılmadı.

Ne olmuştu?

Hadise ile Mehmet Dinçerler yaklaşık 5 ay önce dünya evine girmiş, çok geçmeden ünlü çift arasında kara bulutlar dolaşmaya başlamıştı. İddiaya göre Hadise'nin, klibinde ve konserinde Murda'yla samimi görüntüler vermesine, iş insanı ve ailesinin tepki gösterdiği ortaya çıkarken öte yandan Mehmet Dinçerler'in de Hadise'nin sahne kıyafetlerine karıştığı, bu nedenle Hadise'nin ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü.

Kendisine yapılan psikolojik baskı sonrası ünlü şarkıcı Hadise, iddiaya göre dayanamayarak boşanma davası açtı. Avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla harekete geçen ünlü şarkıcı, 30 Nisan'da evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler'le yolunu ayırmak için Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin