Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor!

Bir süredir evliliklerinde kriz olduğu iddia edilen çiftten boşanma haberi geldi!

Gülcan Tarımoğlu
15 Eylül 2022 - 11:51
Magazin

Ünlü popçu Hadise, yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturduğu Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı!

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşayan çift, çıkan dedikodular karşısında sessiz kalmıştı. Ancak hem Hadise'nin hem de Mehmet Dinçerler'in son dönemde alyansını çıkarması dedikoduları ayyuka çıkardı! Bunların üzerinde Hadise'nin kendi konserinde "Küçük Bir Yol" şarkısını söylerken ağlaması da herkesin kafasında soru işaretlerine neden oldu!

Evliliklerindeki krizi aşamayan çiftten Hadise, önceki gün harekete geçerek boşanma davası açtı ve çift sosyal medyada birbirini takipten çıktı. Bu olayların üzerine Hadise'den ilk açıklama geldi.

Hadise yaptığı sosyal medya paylaşımında boşanma haberlerini doğruladı. Ünlü sanatçının yaptığı açıklama bu kez başka soru işaretlerine neden oldu. Mehmet Dinçerler ile anlaşmalı boşanamadıklarını belirten Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin