Hadise yeni bir aşka mı yelken açtı?

Ünlü şarkıcı Hadise, bir mekanda kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülendi. Hadise'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Berfin Sengil
28 Şubat 2024 - 15:15
Magazin

Mehmet Dinçerler ile kısa süren evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Hadise'nin aşka küstüğü ve ilişki yaşamaktan uzak durduğu ifade edilmişti. Geçtiğimiz akşam bir mekanda eğlenirken görüntülenen Hadise'nin yeni bir aşka başladığı öne sürüldü.

İş insanı Yalçın Ayaydın ile Tunay Ayaydın'ın oğlu Mert Ayaydın ile Hadise'nin aynı mekanda samimi görüntüler vermesi, yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı.

Muhabir Online'da yer alan habere göre; 38 yaşındaki Hadise, Etiler'de bir mekanda Ayaydın şirketlerinin veliahtı, 28 yaşındaki iş insanı Mert Ayaydın ile samimi şekilde dans ederken objektiflere yansıdı.

Öpüştükleri ve sarmaş dolaş dans ettikleri ifade edilen ikiliden henüz bir açıklama gelmese de görüntüler nedeniyle Hadise ile Mert Ayaydın'ın aşk yaşadığı dedikoduları yayılmaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin