Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Ölsün istedim!

Son dönemde iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturan ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanan popçu Hadise, yeni şarkısı Feryat ile biten evliliğine göndermede bulundu! Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında ne oldu? Hadise, evliliğin bitiş sebebini açıkladı!

Gülcan Tarımoğlu
14 Nisan 2023 - 11:10
Magazin

Ünlü popçu Hadise yeni şarkısı Feryat ile çok konuşuldu!

23-04/14/ftoii4axgamkvga.jpg

Yaklaşık 14.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından şarkının hikayesini paylaşan 37 yaşındaki popçu, sessiz feryadını, "Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerimden söküp atmak istedim" sözleriyle ifade etti.

23-04/14/hadise.jpg

Özel hayatıyla da sık sık  magazin gündeminde yer alan Hadise, şarkısını tanıtırken şu ifadeleri kullandı:

Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup, bağıra çağıra feryat etmek istedim. Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim. Feryat işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor.

23-04/14/ftn4mgxxsaefwzt.jpg

KLİP İÇİN 1 MİLYON TL HARCADI!

Hadise, hazırlıkları bir hafta süren, çekimleri bir günde ve dört ayrı mekânda tamamlanan Feryat'ın klibinde bir kadının ayrılık sonrasında kendiyle baş başa kalmasını anlattı. Ünlü popçu, klip için bir milyon TL harcadı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin