Hadise'den şimdi de bornozlu poz!

Hadise, sosyal medyada ilgi odağı oldu!

Gülcan Tarımoğlu
27 Ekim 2022 - 14:59
Magazin

Kısa süre önce Mehmet Dinçerler'den boşanan ve adından sıkça söz ettiren Hadise cephesinde olaylar bitmiyor!

22-10/27/h4.jpg

Geçtiğimiz günlerde 37 yaşına giren Hadise, göğüs dekolteli doğum günü tarzıyla adından söz ettirmişti. Sosyal medyasında sık sık paylaşım yapan Hadise'den yeni bir poz geldi.

22-10/27/h2.jpg

Bornozlu fotoğraflarıyla sosyal medyaya damga vuran Hadise, olay pozlarını peş peşe yayınladı! Ünlü şarkıcı, bu kez kulisten bornozlu pozlarını paylaştı.22-10/27/h1.jpg

Hadise kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Şarkıcı Hadise Açıkgöz, 22 Ekim 1985'te Belçika'da dünyaya geldi. Belçika'nın Mol kasabasında Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. Hadise, 11 yaşındayken annesi ile babası boşandı. Başarılı isim, 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı. Yarışma sonucunda ilk ona giremedi fakat altı ay sonra bir albüm teklifi aldı. Teklifi kabul etmesinin ardından albüm hazırlıklarına başladı.

2005'te yayınlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı. 2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit oldu. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü oldu. 

HADİSE KAÇ DİL BİLİYOR, BURCU NE?

37 yaşındaki Hadise akıcı şekilde yabancı dil konuşan ünlüler arasında yer alıyor. Belçika'da doğup büyüyen Hadise Flamanca, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Ünlü şarkıcı ayrıca terazi burcudur.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin