Haftanın çok konuşulan magazin bombaları!

Haftanın çok konuşulan magazin olayları...

resim yok
19 Nisan 2014 - 12:52
Magazin

Haftanın magazin bombaları

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

 

İşte haftaya damga vuran magazin bombaları:

 

BU İLİŞKİ DİKİŞ TUTMAZ

2012'nin Şubat ayında yaşadıkları şiddetli kavgayla ilişkilerini sonlandıran Ceren Hindistan ve Özer Hurmacı barıştı. İlişkilerini ilk kez 2012'nin Şubat ayında yaşadıkları şiddetli kavgayla sonlandıran çift, olayın ardından karakola giderek birbirlerinden şikâyetçi olmuştu. Hindistan ifadesinde "Sevgilim beni dövüp vücudumu morarttı, parmağımı ezdi" demiş, Hurmacı ise "Asıl ben saldırıya uğradım, Ceren'in elinden beni zor aldılar" diye konuşmuştu. Dava henüz başlamadan barışan ve şikayetlerini geri çeken ikilinin ilişkisi bir süre sonra yeniden sekteye uğradı. Özer Hurmacı'dan ayrılan Ceren Hindistan, eski aşkına bir yılın ardından tekrar döndü. Genç oyuncu, barıştıklarını Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

Ceren Hindistan, Özer Hurmacı'dan ayrıldıktan sonra yapımcı Murat Tokat'la kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Ondan sonra adı kimseyle anılmayan Hindistan, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski aşkına neden döndü sizce?

Özer Hurmacı ile Ceren Hindistan normal bir ayrılık yaşamadı. Olaylı bir süreçten geçtiler, sürekli magazin manşetlerindeydiler o sıra. Şimdi barışmaları şaşırtıcı. Ceren hayatına başka bir ismi de aldı. Özer'in bunu kabullenip ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmek istemesi de ilginç. Demek ki bu durum onu rahatsız etmedi. Barışsalar bile ben bu ilişkinin dikiş tutmayacağını düşünüyorum. Yine olaylı bir ayrılık süreci onları bekleyecek. Ancak herkesin kendi kararı. Ayrılık sürecinde birbirleri hakkında ileri geri konuşmuşlar, Ceren dayak yemiş, mahkemelik olmuşlardı. Buna rağmen barışma kararı alıyorlarsa, sonrasında bu işin sonunda yine ayrılık olursa hiç boşana ağlamasınlar, müstahaktır onlara.

 

ARDA TÜRKİYE'DE OLSA KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEKTİ

Sinem Kobal'la ayrılan Arda Turan, genç kızların yeni gözdesi! Çapkın futbolcu da bu ilgiyi karşılıksız bırakmıyor. Turan, Madrid'deki evinde geçen hafta yine ilginç bir ismi ağırladı. O misafir, Aslıhan Doğan'dı. Arda'nın daha önce Şamdan'da birlikte eğlendiği Doğan, kız kardeşiyle gittiği Madrid'de Turan'ın evinde kaldı. Kız kardeşi, evde çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaştı. Aslıhan, ardından Atletico Madrid forması giyip Atletico-Barcelona maçını izledi. Aslıhan'ın kardeşi, Arda'nın oynamadığı maçta çektirdikleri hatıra fotoğraflarını Instagram'da paylaştı.[reklam]

Arda Turan, Sinem Kobal'ın adının sürekli başkalarıyla anılmasından sonra atağa mı geçti? Aslıhan Doğan ile birlikteler mi?

Arda Turan, Aslıhan Doğan'la birlikte olmadığına dair yazılı açıklama yapmıştı ancak onu evinde ağırladı. Arda birçok arkadaşını evinde ağırlıyor, partiler veriyor ama Aslıhan'ın haklarında çıkan dedikodulardan sonra Arda'nın evinde kalması kafa karıştırıcı. Yine aşk söylentilerinin çıkacağını bile bile o evden fotoğrafların paylaşılması da enteresan. Ben bu paylaşımların, Sinem Kobal'a gıcıklık olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Birbirlerini kıskandırma turlarındalar demek istemiyorum ama ortada bir misilleme, karşılıklı gıcıklık manevrası var. Arda'nın arkadaş çevresi de çok geniş olduğu için, sosyal medyada paylaşımlar istese de istemese de yapılıyor. Bence arkadaşları Sinem'im aşk haberlerinden sonra Arda'nın da boş durmadığını ona göstermek istiyor. Sinem yalanlasa da, Kaan Kalyon'la birlikte gittiği Londra'daki bir gece kulübünde Arda'yla karşılaştıkları haberi doğru. Arda onları görünce çok sinirlenmiş, Sinem ile Kaan da mekânı terk etmek zorunda kalmış. Az kalsın arbede çıkıyormuş. Yalanlasalar da bunlar yaşandı. Allah'tan Arda ile Sinem aynı ülkede değil. Eğer Arda Türkiye'de olsaydı kan gövdeyi götürecekti.

 

AJDA İLE BÜLENT ARTIK ÇOK ÇİRKİNLEŞTİ

Ajda Pekkan'ın 'Abi kardeş gibiydik' gafı Bülent Ersoy'un sinirlerini alt üst etti. Kalamış Wyndham Hotel'de düzenlenen gazino gecelerinde sahneye çıkan Diva, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ajda Pekkan'ın kendisi için söylediği sözleri değerlendiren Bülent Ersoy, şunları söyledi: "Bu savaş değil. Haftaya belgeleri ortaya koyacağım. Kendisine belgeler cevap verecek. Ben değil belgeler konuşacak. Bu belgelerden sonra artık sokağa bile çıkamayacak."

Bülent Ersoy'un bahsettiği belgeler nedir? Yoksa öyle bir belge yok da Diva bunları sinir anında mı söyledi?

Türkiye'nin yaşını başına almış iki starının düştüğü durum çok üzücü. Genç popçular kavga edince kızarlar ancak kendileri de aynı şeyi yapıyor. Gençlere nasıl örnek oldukları belli. Neredeyse 70 yaşına geldiler ancak birbirleri hakkında kötü konuşmaktan vazgeçmiyorlar. Bence iki taraf da çok çirkinleşti, yakışmıyor onlara. Biri "Abi kardeş gibiydik" diyor, diğeri "Belgeler konuşacak" diyor. Ne belgesi çıkarabilir ki! Ancak Ajda Pekkan'ın estetiksiz fotoğraflarını ya da onunla ilgili bir şeyler gösterebilir. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy'un bundan önceki hayatıyla ilgili atıfta bulunduğu için karşı taraftan da bir hamle gelebilir. Bu da en fazla estetikle ilgili fotoğraflar olabilir.

 

 

PINAR ALTUĞ'A YAKIN TAKİP! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin