Hakan: Muhafız'ın Leyla'sı Ayça Ayşin Turan çok samimi itiraflarda bulundu!

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız'da Leyla karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, MAG Ocak sayısında çok samimi açıklamalar yaptı.

Merve Mutlu
07 Ocak 2019 - 12:41
Magazin

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın rol aldığı ve Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olma özellği taşıyan Hakan: Muhafız'ın yeni sezonu merakla beklenirken, dizinin Leyla'sı oldukça samimi açıklamalar yaptı. 

Hakan: Muhafız'daki cesur sahnelerle adından söz ettiren ve yıldızı bu diziyle parlayan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, MAG Ocak sayısında birçok soruyu yanıtladı. 

19-01/07/hakan-mu.jpg

Tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaparak Türkiye'yi temsil eden Ayça Ayşin Turan, başarı hikayesini anlattı.

Oyunculuk serüveninin nasıl başladığını,

"Oyunculuğun beni seçtiği bir serüven olduğunu, söylesek daha doğru olur sanırım. Üniversiteyi okumak için geldiğim İstanbul’da kamera arkasından kamera önüne transfer oldum ve böylelikle bu yolculuk başlamış oldu."

sözleriyle anlatan Ayça Ayşin Turan, dizide Hakan karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ile çekilen sevişme sahnelerinin olay olmasıyla, geçtiğimiz günlerde bu sahneler hakkında bazı kurallarının olduğunu ve sahnelerin ona göre çekildiğini belirtmişti. İlk verdiği açıklamada ise "Biz sadece profesyonelce işimizi yaptık" diyen Ayça Ayşin Turan

"Leyla’yı ilk okuduğumda bu zamana kadar hiç canlandırmadığım bir karakter olduğunu fark ettim. Dolayısıyla bu projeye dahil olmak istedim. Netflix’in Türkiye’de yaptığı ilk orijinal yapım olmasının da bu kararımda etkisi var tabii. Umarım bizden sonraki projelere doğrularımızla, yanlışlarımızla örnek teşkil ederiz." dedi.

19-01/07/hakan-muha.png

Hakan: Muhafız'ın Türkiye'de dizi sektörüne ne kazandıracağı sorusuna ise, 

"Bildiğim kadarıyla; Türkiye dünya dizi sektöründe Amerika’dan sonra en büyük payla ikinci sırada; Netflix’in ilk orijinal Türk yapımı Muhafız’ın bu platformda da kendine yer etmesiyse yine sektörümüzün dünya piyasasında ne kadar kuvvetli olduğunun göstergesi. Ama “özel ne katar, vurucu yanları neler?” sorularının cevabını hep beraber zamanla alacağız." cevabını verdi. 

Karadenizli olan Ayça Ayşin Turan'a, Karadenizli bir aileye sahip olarak oyunculuğa ailenin ne gibi etkileri olduğu sorulduğunda ise:

"Karadenizli, Marmaralı, Egeli ya da herhangi başka bir yerli olmak ile oyuncu olmayı istemek arasında bir bağ kurmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Annemin, babamın ve kardeşlerimin bana olan inancı ve güveni olmasaydı bu kadar cesur olabilir miydim, bilemiyorum." dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin