Hakan: Muhafız'ın Leyla'sı Ayça Ayşin Turan IMDb listesinde rekor kırdı!

Geçtiğimiz günlerde ilk 10 bölümünün yayınlanmasıyla Netflix'in ilk Türk dizisi olma özelliğini kazanan Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, IMBb listesinde rekor kırdı.

Merve Mutlu
25 Aralık 2018 - 11:07
Magazin

Hakan: Muhafız dizisinin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, dizide canlandırdığı Leyla karakteri ile büyük beğeni topladı. Hakan: Muhafız'ın Leyla'sı Ayça Ayşin Turan, tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaparak tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı.

IMDb Starmetre ve Moviemetre sonuçlarına göre Türk yapımları ve oyuncuları tüm zamanların rekorlarını kırdılar. Geçen hafta 1943. olarak kariyerinin en iyi sıralamasını yapan Ayça Ayşin Turan ise kırılması zor bir rekora imza atarak tüm dünyada 42., Türk oyuncular içinde de 1. oldu.

18-12/25/hakan-muhafiz-leyla.png

Büyük bir prestij göstergesi olarak kabul edilen ilk 10.000 isim arasına, Hakan: Muhafız (The Protector), uluslararası bilinirliği sebebiyle tam 9 oyuncusunu birden soktu.

Hakan: Muhafız'ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy 159., Hakan: Muhafız'da Zeynep karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü 98. oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin