Hakan: Muhafız'ın Zeynep'i Hazar Ergüçlü'den Netflix açıklamaları!

Hakan: Muhafız dizisinde Zeynep karakterini canlandıran ve oldukça sevilen Hazar Ergüçlü, Hakan: Muhafız ve Netflix hakkında açıklama yaptı.

Merve Mutlu
07 Ocak 2019 - 16:31
Magazin

Son dönemde, Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinde, rol alan başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Dizide, muhafıza sadık olanlardan biri olan Zeynep karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, sergilediği performans sayesinde yurtdışından da oyunculuk teklifleri almaya başladı. 

19-01/07/hazar-er-g.png

Başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, büyük ses getiren Netflix dizisi Hakan: Muhafız ile ilgili olarak, "İkinci sezonu çektik. Fakat ne zaman yayınlanacağını henüz bilmiyoruz. Üçüncü sezon ile ilgili şu anda hiçbir bilgimiz yok. İnşallah olur da bir an önce sete gireriz. Netflix ile çalışmak çok konforlu" ifadelerini kullandı.

Marie Claire dergisine konuşan 27 yaşındaki başarılı oyuncu, "Proje sana nasıl geldi?" sorusuna, 

"Bu dizinin çekileceğini ilk olarak magazin haberlerinde öğrendim. Sürekli, "Çağatay Ulusoy'un Netflix'te yeni bir dizisi başlayacak" gibi söylentiler duyuyordum. Kadın karakter için bazı arkadaşlarım deneme çekimlerine gidiyordu. Karakterin seçildiğiyle ilgili sürekli haberler çıkıyordu. Bir gün beni de deneme çekimine çağırdılar. Sonra yönetmenle görüşmeye davet edildim. Gittim ve her şey birdenbire oldu. Bir anda, bu kakadar kolay bir şekilde kendimi işin içinde buldum. İnanamadım! Çünkü çok uzak görünüyordu. Çok mutlu oldum."

 19-01/07/maria-cl-1546868764.png

Hakan: Muhafız dizisinin çekimlerinden de bahseden Hazar Ergüçlü, başrolünü Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan ile paylaştığı dizi hakkında:

"Çekimler hızlı bir şekilde başladı. Bir anda dövüş dersleri almaya başladım. Ekiple ve yönetmenle çalışmaya; önceden mekanlara gidip prova yapmaya başladık. Çağatay'la ikili provalarımız oldu. Zeynep, dışarıdan bakıldığında, sert görünen ama içinde hassas, incinmeye müsait bir karakter. Küçükken annesini kaybetmiş ve Hakan'la en önemli ortak noktalarından biri bu. Bu durum onları hem yakınlaştırıyor hem de uzaklaştırıyor. Gelgitli ve didişmeli bir ilişkileri var"

diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin