resim yok
17 Kasım 2011 - 00:00

 

Halil Ergün'den çarpıcı sözler.
Dün 16:41 Çarşamba Böyle Bir Şey Var Mı? programına Halil Ergün telefonla bağlanarak, 13 bölüm peşin aldığı paranın dokuz bölümünü yapımcı firmaya neden iade ettiğini anlattı?
 
TV 8?de Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu?nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına Halil Ergün telefonla bağlanarak, 13 bölüm peşin aldığı paranın dokuz bölümünü yapımcı firmaya neden iade ettiğini anlattı?
 
Filiz Akın'la birlikte Gün Akşam Oldu dizisinde rol alan ancak dizinin 4'üncü bölümde kaldırılması üzerine Gold Film'den 13 bölümlük peşin aldığı (700 bin TL) paranın 9 bölümlük meblağını geri iade eden Halil Ergün, 'Haksız yere o parayı alamazdım' dedi ve açıklamasına şöyle devam etti:
 
BU SEZON DİZİ YAPMAMAYA KARAR VERDİM
 
'Dizimiz kötü bir dizi değildi. Çok keyifli bir işti. Ve projemiz kalkmadı, kaldırıldı. Kanal, verdiği bazı sözleri yerine getirmedi, dizinin arkasında durmadı. 2-3 bölüm yayınlayıp sonra yayından kaldırmak zulümdür, vahşettir. Vahşi bir durum var ortada. Asıl sorun burada. Yüzlerce insan sezon ortasında işsiz kaldı. İnsanları zora sokmaya kimin hakkı var? Bununla birlikte dizilerin kaldırılmasına sevinen bazı insanlar da var. Mesela benim dizinin kalkmasına sevinenler de oldu. Bu zihniyeti anlamak mümkün değil. Ben para konuşmam. Para konuşmak kirli bir iştir. Hakkım olmayan para kursağımdan geçmemiştir. Ben kendime de kızıyorum. Keşke bu dizide oynamasaydım. Şu an bana 4 tane dizi teklifi geldi. İçimden hiçbirini okumak gelmiyor. Bu sezon dizi yapmamaya karar verdim. Bizim acilen sendikalı olmamız gerek. Böyle kanallar, yapımcılar kafalarına göre dizi koyup kaldıramamalı. Bu oyuncuya, orada emeği geçen herkese ayıptır. Oyuncu ve bu işe yeni başlayanlar ne yapsın? Onların hakkını kim koruyacak? Hadi bizler para kazanıyoruz talep edebiliyoruz o çocuklar ne yapsın?'

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin