Halka'nın başrolü Serkan Çayoğlu'ndan partneri Hande Erçel'e destek tam!

Halka dizisinde Cihangir karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu, Hande Erçel hakkında konuştu.

Merve Mutlu
01 Şubat 2019 - 11:45
Magazin

TRT'nin yeni dizisi Halka, kadrosuyla da hikayesiyle de oldukça dikkat çekiyor. Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel ve Hazal Subaşı gibi oyuncuların yer aldığı Halka dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda annesini kaybetmenin acısını yaşayan Halka dizisinin Müjde'si Hande Erçel, Halka dizisinde rol almaya devam ediyor. Oyunculuğu ve yüz tipiyle ilgili yoğun eleştirilere maruz kalan oyuncu, annesini kaybettiğinden beri herhangi bir paylaşım ya da açıklama yapmadı. 

19-02/01/halkaaa.jpg

Gürkan Şef’in Arnavutköy’de açtığı mekana giden Halka'nın Cihangir'i Serkan Çayoğlu, çıkışta gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Hande Erçel ile başrolünü paylaştığı dizisiyle alakalı da konuşan oyuncu, ”Dün akşam üçüncü bölüm yayınlandı, geri dönüşleri çok güzel, mutlu edici. Yapımcısından yönetmenine, oyuncusuna kadar herkes çok emek verdiği için güzel bir iş çıktı ortaya" dedi.

Oyuncuya dizideki partneri Hande Erçel’in annesini kaybettiği hatırlatılınca Çayoğlu, ”Elimizden geldiğince bütün ekip, oyuncular destek olmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, bir arkadaş, partner olarak" ifadelerini kullandı.

19-02/01/cihangir-mujde.png

"Hande Erçel, adına açıklama yapmak ne kadar mantıklı?" diyen Çayoğlu, ”Hande’ye sormak gerekir, zor bir süreç olduğu için hemen unutulması zor ama Hande de elinden geldiğince sette kendisini işine vermeye çalışıyor" dedi.

Dizi hakkında da konuşan Serkan Çayoğlu, ”Dün senaryonun altıncı bölümünü okudum. Ben bile hikayede sürprizlerle karşılaşıyorum" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin