Hamdi Alkan: "Bu değişim gerekiyordu"

Usta oyuncu Hamdi Alkan, geçtiğimiz gün gittiği bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Yeni imaj ile gündeme gelen Alkan, bu değişimin gerekli olduğunu söyledi.

ozan
28 Ekim 2023 - 10:55
Magazin

Son günlerde yeni imajı ile gündemden düşmeyen ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Yeni projesi için yıllardır değiştirmediği imajını değiştiren Alkan, “Yeni projem için böyle bir değişiklik gerekiyordu. Ben de yaptım ve yakın çevrem tarafından da çok beğenildi” dedi.

23-10/28/aa.JPG

Muhabirlerin, yanındaki genç hanımı sorması üzerine ise “Yeni oyuncu adaylarımızdan, ismi Melisa Bahadır, henüz oyunculuğu öğrenme aşamasında fakat çok yetenekli birisi kısa zamanda çok başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin