Hande Doğandemir yeni dizisi ve Okan Yalabık'ı anlattı!

Oyuncu, projesini ve Okan Yalabalık'la olan ilişkisini anlattı: ''Hayatımda her şeyin yolunda gittiği bir dönem. Aşk da çok güzel enerji veren ve motive eden bir duygu.''

resim yok
12 Ocak 2015 - 10:36
Röportaj

''Okan bana enerji veriyor...''

Hande Doğandemir'in ilk filmi 'Bana Masal Anlatma' vizyonda...


Oyuncu, projesini ve Okan Yalabık'la olan ilişkisini anlattı: ''Hayatımda her şeyin yolunda gittiği bir dönem. Aşk da çok güzel enerji veren ve motive eden bir duygu.''

 

'AŞK BENi MOTiVE EDiYOR'

'Bana Masal Anlatma' filmiyle ilk sinema deneyimini yaşayan Hande Doğandemir: ''Hayatımda her şeyin çok yolunda gittiği ve huzurlu olduğum bir dönemdeyim. Aşk da insana enerji veriyor.''

'Güneşi Beklerken' dizisiyle yıldızı parlayan Hande Doğandemir, şimdilerde 'Bana Masal Anlatma' filmiyle adından söz ettiriyor. ''Uzun süredir bir sinema filminde yer almayı istiyordum'' diyen oyuncuyla projesinin detaylarını, Ankara'dan İstanbul'a uzanan hikayesini ve sevgilisi Okan Yalabık'la ilişkisini konuştuk.

'Bana Masal Anlatma' ilk filminiz... Bu projede sizi heyecanlandıran ne oldu, neden 'Evet' dediniz?

Açıkçası bir komedi filminde oynamak yoktu aklımda ama senaryonunun Burak Aksak'a ait olması beni çok heyecanlandırdı. Kadroyu duyunca da kabul ettim.

Filmde masal kızı 'Ayperi'yi canlandırıyorsunuz...

Evet. Böyle bir karakter bana teklif edildiği için çok şanslıyım. İnsan hayatında kaç kere bir masal kahramanını oynar ki? 'Ayperi' hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Nereden geldi, kaç yaşında, ailesi kim? Bizim için çok gizemli bir karakter; oynaması da bir o kadar çekici. 'Ayperi', dünyaya düştüğü andan itibaren kahramanını aramaya başlıyor. Ama işte asıl kahramanının yanı başında olduğunu görmeyecek kadar şaşkın. Aklına bile gelmiyor 'Rıza'nın kahramanı olabileceği...

Sizin hayatınızda 'O benim kahramanım' dediğiniz biri var mı?

Benim kahramanım ailem. Hep onlarla bir şeyleri başardım... Ne karar alırsam alayım arkamda durdular.

 

'ANKARA GİBİ MELANKOLİĞİM'

Aileniz Ankara'da yaşıyor değil mi?

Evet ama çok sık geliyorlar yanıma.

Bir röportajınızda ''Ankara gibi melankolik bir ruh halim var'' demişsiniz, öyle mi gerçekten?

Ankaralı herkes biraz melankoliktir. Çünkü orası İstanbul'a göre daha durağan ve renksiz. O da melankolik bir hava veriyor insana.

İstanbul'a alışmak zorladı mı sizi?

Ben İstanbul'a tek başıma ve hiçbir şey bilmeden geldim. Dolayısıyla başta bocaladım tabii ama çok zorluk yaşadığımı söyleyemem.[reklam]

'HAYATIM MASAL TADINDA DEĞiL'

Sizin hayatınız masal tadında mı yoksa dramlar var mı?

Yok, hiç masal tadında değil. Bir şeyleri başarmak için çok zorlandım, çok emek verdim.

Sosyoloji okumuşssunuz... Oyunculuk nereden çıktı?

Okuldayken iletişim sosyolojisi üzerine çalıştım. Sinema, televizyonculuk ilgimi çekiyordu. O dönem oyunculuk eğitimine başladım. Gerçekten, bulunduğum noktaya tek başıma geldim. Seçtiğim işlerde hep içimdeki sesi dinledim. O ses beni hiç yanıltmadı.

Yakında yeni diziniz 'Racon' başlayacak. Orada nasıl bir karakteri canlandıracaksınız?

Ahmet Ümit'in hikayesi, Kerem Deren senaryosunu yazdı. Mehmet Aslantuğ'la baba-kızı oynayacağız. Benim canladırdığım 'Yağmur’' da, çok sürprizli bir karakter.

 

'KEYFiM YERiNDE, HUZURLUYUM'

'Rıza', 'Ayperi'ye ''Masal gibi seviyorum seni'' diyor. Aşk sizin için ne ifade ediyor?

Aşkın tanımlanabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yaşadığın ilişkiye göre değişir. Ama genel olarak hepimize çok güzel enerji veren ve motive eden bir duygu.

Bir süredir Okan Yalabık'la birliktesiniz. Şu an yaşadığınız ilişki nasıl hissettiriyor?

Hayatımda her şeyin çok yolunda gittiği ve huzurlu olduğum bir dönemdeyim. Ben ilişkimi çok göz önünde yaşamayı ve konuşmayı tercih etmiyorum. Ama dediğim gibi gayet keyfim yerinde, mutluyum ve huzurluyum...

Planlarınız arasında aile kurmak var mı?

Ben çok ailesine bağlı bir insanım. Zamanı geldiğinde tabii ki isterim.

 

'HAYRANLARIM GÜÇ VERİYOR'

Sizi çok sahiplenen hayranlarınız var. Bu ne hissettiriyor?

'Güneşi Beklerken'le çok büyük bir kitleye hitap ettik. Onlarla aramızda çok güzel bir iletişim var. O kadar güzel dilekler var ki, bana güç veriyorlar. Bu anlamda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.

 

 

AMİNE GÜLŞE İLK DİZİSİ 'ASLA VAZGEÇMEM' İLE GELİYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin