Hande Erçel dondurma markası için Cannes'da!

Bu yıl 76.’sı düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne ünlü dondurma markasının Türkiye onur konuğu olarak Hande Erçel katıldı. Hande Erçel kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Hande Erçel'in sevgilisi kim?

Pınar Alçiçek
22 Mayıs 2023 - 11:07
Magazin

Bu yıl 76.’sı düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne ünlü dondurma markasının Türkiye onur konuğu olarak Hande Erçel katıldı. 

23-05/22/wertyj-1684743755.jpg

Ünlü oyuncu, dondurma markasının gündüzden ilham alan yeni lezzeti Sunlover’ı yansıtan Hakan Yıldırım imzalı elbisesi ile La Croissette Plajı’nda bulunan bar’da kendi dondurmasını tasarladı. 

23-05/22/untitled-3.jpg

Hande Erçel heyecanını "Türkiye’nin onur konuğu olarak Cannes’da bulunmak mutluluk verici. Davet geldiği andan itibaren başlayan heyecanım, buraya gelince daha da katlandı. Milyonların severek dinlediği JVKE’nin Golden Hour parçası benim de favorilerim arasında. Şarkının yeni versiyonunu dünyada ilk kez dinleyenler arasında olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.” diyerek dile getirdi. 

Erçel, bugün 22 Mayıs Pazartesi günü Cannes La Croissette’te gerçekleşecek partisine katılacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin