Hande Erçel'den 'ışıltılı' paylaşım!

Oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya hesabından yaptığı zarif paylaşımı sevenlerinden tam not aldı. Erçel'e 'kuğu gibi' yorumları yapıldı.

Berfin Sengil
11 Mart 2024 - 13:48
Magazin

Son olarak Bambaşka Biri dizisindeki Leyla rolüyle dikkatleri bir kez daha üzerine çeken ve iş hayatından özel yaşamına dek attığı her adım merak edilen oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya paylaşımlarından biri daha gündemde.

Sevgilisi Hakan Sabancı ile katıldığı bir düğün törenindeki pozları dikkat çeken Hande Erçel, sosyal medyadan paylaştığı karelerle sevenlerinden tam not aldı.

Zarif elbisesi ve saç-makyaj uyumuyla beğeni toplayan Erçel'e kuğu benzetmesi yapılırken, sevenleri yorumlarını esirgemedi.

Uzun kuyruklu elbisesi ve düz bir tasarımla toplattığı saçlarının uyumu beğenilen Hande Erçel'e "Muhteşemsin", "Yine çok güzel olmuş" yorumlarının ardı arkası kesilmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin