Harem'in Kale Murat'ı babasının izinde! [Video]

Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Cüreklibatur, rol aldığı dizideki dövüş sahneleri ile babasını aratmıyor.

resim yok
27 Mayıs 2013 - 09:26
Magazin

Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Cüreklibatur, rol aldığı dizideki dövüş sahneleri ile babasını aratmıyor.

Cüneyt Arkın’ın yolunda

Fox TV ekranlarında yayınlanan Harem adlı komedi dizisinde oynayan Murat Cüreklibatur, “Kale Murat” rolüyle sultanın fedailiğini üstleniyor.

Babasının yolundan yürüyen Cüreklibatur, oynadığı sahneler ve giyim tarzıyla Cüneyt Arkın’ı anımsatıyor.

Fiziki özellikleriyle olduğu kadar giyim tarzıyla da babasını taklit eden Cüreklibatur, Arkın’ın oynadığı Kara Murat serisinin komedi versiyonu tarzında.

JAPON NİNJALARA KARŞI

Rol aldığı bir sahnede Japon ninjalarla karşı karşıya gelen Cüreklibatur, Bizans şövalyelerini alt eden Kara Murat gibi rakiplerini tek vuruşta devirdi.

Yakın dövüş konusunda da babasını aratmayan Cüreklibatur, dizinin en sevilen oyuncuları arasında yer alıyor.

 

Kariyeri

Murat Cüreklibatur, işletme enformatiği okuduktan sonra yüksek lisansını da yazılım sistemleri üzerine yaptı. Arkın Design isimli bir yazılım şirketi kurdu. Eşi ve iki çocuğuyla birlikte Londra’da sakin bir hayat sürerken babasının izinden gtimeye karar verdi. Sonrasında Pis Yedili adlı dizinin kadrosuna dahil oldu.
[reklam]
Harem'in yeni bölümünde neler olacak?

İşte bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümün kısa özeti:

Konfüçyüs kızını evlendirecektir ve Sultan Küçük Esat'ı da düğüne davet eder. Basur teknesiyle denize açılan saray halkı Zehire ve Mozaikli'nin kurduğu planla açık denizde küreksiz kalır.

Bir süre bu şekilde gittikten sonra ıssız bir ada görürler ve bu adaya çıkarlar. Adada geçirdikleri günler ardından kurtulma ümitlerini yitirdikleri anda karşılarında dönemin ünlü filozofu Nihat Doğan'ı bulurlar.

Survivor için adada bulunan Nihat Doğan, ölen bir yakını için gideceği Venezuella yolculuğunda saray halkını da Basur ülkesine bırakıp onları kurtarır.

 

İşte Cüreklibatur'un o sahneleri

 

 

FOX'TAN DİZİ ATAĞI! YENİ DİZİLER YOLDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin