resim yok
07 Mart 2013 - 00:00

Tüm dünyayı kasıp kavuran Harlem Shake dansı modasına Supernatural ekibi de katıldı!

The CW'nun uzun soluklu dizilerinden biri olan, ülkemizde de yoğun bir hayran kitlesine sahip Supernatural'ın yıldızları Jensen Ackles ve Jared Padalecki ikilisinin ön plana çıktığı bu eğlenceli videoyu yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Nedir bu Harlem Sake?

Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir tür dans ve video paylaşım akımıdır. Salsanın ve birçok dans akımının doğduğu söylenen Harlem bölgesinde başlamıştır. Akımın temelinde aynı adı taşıyan Brooklyn DJ Bauer'in şarkısı yer alır. Klipler bu şarkı eşliğinde paylaşılır.

Dansın Niteliği

Klipler, sessiz ve ciddi sayılabilecek ortamlarda bir kişinin tekrar eden hareketleri kullanarak dans etmesiyle başlar. İlk bölümde bu dansa etraftaki diğer insanlar kayıtsız kalır. Fakat ilerleyen bölümlerde bütün topluluğun adeta istem dışı hareketlerle bu dansa eşlik etmesiyle devam eder. Birçok klibe ilham kaynağı olan bu akımın askeriye, ofis, ev, park ve buna benzer birçok ortamda uyarlamaları vardır.

İşte geçtiğimiz haftalarda 9. sezon onayını alarak takipçilerini mutlu eden Supernatural ekibinden Harlem Shake:

SupernaturalShake (Harlem Shake)

 


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin