Volkan Usta
24 Kasım 2022 - 12:04
Magazin

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar'ın üstlendiği NTV ekranlarında yayınlanan Empati Programı'nda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve "sen olsan ne yapardın" diye soruyor.

22-11/24/empati.jpg

 

Empati'nin yeni bölümünde Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü oyuncu Hatice Aslan'ı konuk etti. Aslan, yaşanmış insan hikayeleriyle Empati kurarken, kendi hayatına dair de cümleler kurdu. İşte Empati'de öne çıkanlar:

OYUNCU OLMASAYDIM ANA OKULU ÖĞRETMENİ OLMAK İSTERDİM

Çocukları çok seviyorum, onlarla çok iyi anlaşıyorum. Çocukların dinlemeye ihtiyacı var, çocukları çok dinleyelim. Ben dinlemeyi oğlumdan öğrendim, sohbet etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunun, hep hayat dersi vermemenin onun da bir hayatı olduğunu Ekin'den öğrendim. Biz anne baba olarak çok iyi tanıdığımızı zannediyoruz, çocukların hayatı okulla beraber değişiyor.

22-11/24/empati2.jpg

METROBÜSE BİNİYORUM

Sokakta yürürken sanki evimde yürüyormuş gibiyim

Şöhreti seviyorum, çünkü günlük hayatımı devam ettiriyorum. Metrobüse biniyorum, metroya biniyorum. Herkesle merhabalaşıyoruz. Hayatımı çok kolaylaştırıyor şöhret, merhabalaşmak ve konuşmak çok güzel insanlarla. Direkt konuya giriyorlar, sokakta yürürken sanki evimde yürüyormuş hissi var. İlginç oluyor. Çok güzel bir duygu yaşıyorum. 

Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati, Çarşamba  21:00'de NTV'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin