resim yok
04 Ağustos 2010 - 00:00

Çocuklar Duymasın'da Havuç'un aşık olması ile diziye yeni bir karakter katılıyor. Uzun seneler sonra seyirci ile buluşan Çocuklar Duymasın'a Sultan Ulutaş da katıldı. 7 sene aradan sonra Cuma günü yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna genç bir oyuncu dahil oldu. Yirmi iki yaşındaki Sultan Ulutaş, dizide Havuç'un sevgilisini canlandıracak. Bu sezon TV ekranlarının en iddialı yapımları arasında gösterilen Çocuklar Duymasın'ın ekibine yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı fenomen dizinin kadrosuna yirmi iki yaşındaki genç oyuncu Sultan Ulutaş da katıldı. Dizide Havuç karakterinin kızarkadaşını canlandıracak olan Sultan Ulutaş, henüz çocuk iken izlediği dizide yer almaktan büyük heyecan duyduğunu söylüyor. 7 sene aradan sona Cuma akşamı yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Çocuklar Duymasın kadrosuna en son katılan isim olan Sultan Ulutaş, "Furkan Kızılay'ın canlandırdığı karakterin kızarkadaşı olarak diziye dahil oldum. Bu dizi adeta bir bir okul" diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin