resim yok
03 Nisan 2012 - 00:00

 

Lale Devri’ dizisiyle parlayan Serenay Sarıkaya, “Yaptığım her şeyde başarılı olmaktı gayem. Şimdi oyunculukta bunu başardığımı hissediyorum” diyor. Sarıkaya, ilişkiler konusundaysa “Aşık olduğumda hayatımdaki adam için her şeyi yaparım” ifadelerini kullanıyor.
“KÜÇÜK HAYALLERiM DE BENiMLE BÜYÜYOR”
 
Lale Devri’ dizisinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya InStyle için plaj kıyafetleriyle objektif karşısına geçti. ABD’ye gitmeye hazırlanan oyuncu, “Hayatta tek gayem yaptığım her şeyde başarılı olmaktı. Bunu oyunculukta başardığımı hissediyorum” diyor
 
ABD’ye gitmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya’nın gündeminin birinci sırasında bu seyahate dair planları yer alıyor. Daha önce annesinden uzun süre ayrı kalmadığını belirten güzel oyuncuyu, bu kararında tedirgin eden tek şey de bu. Kendi deyimiyle ‘şaşkın’   olduğu bir dönem geçiren  Sarıkaya, kendini bu duygu durumundan kurtarmaya  çalışıyor.
Genç yaşına rağmen   ne istediğini bilen, her   adımını profesyonelliğe  doğru bilinçli atan genç bir kadın Sarıkaya. Başarılı oyuncu, bu kadar güçlü durabilmesinin mimarını net cümlelerle anlatıyor; “Annemle babam, ben altı yaşındayken  ayrıldı ama annem o kadar  keyifli ve güçlü bir kadın ki  bana bu süreci hiç hissettirmedi ve sayesinde şahane bir   çocukluk geçirdim. O döneme  dair şunu hatırlıyorum; hayatta  tek gayem yaptığım her şeyde  başarılı olmaktı. Bu durum, öncesinde spor ve dans için geçerliydi, şimdilerdeyse oyunculukta bunu başardığımı hissediyorum. Küçük hayallerim de benimle büyüyor  ve ben onları gerçekleştirdikçe  büyüdüğümü hissediyorum.”
 
“Feminenliği yamalarım
”Başarılı model, söz modadan açılınca söyleyeceği çok şeyi olduğunun sinyallerini hemen veriyor ve sözü alıyor; “Modellikten ötürü ister istemez modanın içindeyim. İyi gözükmek, örnek olmak insanı zaman zaman zorluyor ama bir çıkış yolu bulmak, moda gibi zevkli bir konunun içerisinde mümkün. Ben, kimi zaman istediğim gibi bir kombin yapamayınca dolabın önünde saatlerimi harcarım. Belki de sırf o nedenle işimi kolaylaştırmak için dolabımda ağırlıklı olarak klasik parçaları bulundururum.  Bu gibi kriz anlarında onlar benim için adeta can kurtarıcı olur.  Kesinlikle üzerime giydiğim  tek parçada feminenliği yakalarım ama genelinde rahat bir giyim tarzım var.”
 
“Yalnızım ve   mutluyum”
Genç ve güzel oyuncunun pek çok konuda geçerli olan netliği, aşk söz konusu olunca da geçerli; “Bir erkek yürüyüşüyle her şeyini ortaya koyar; kendine güveni, karşı tarafa olan saygısı. Bana göre tüm bunlardan bir erkeğin anatomisini çıkartabilirsiniz. Aşkla ilgili pek çok tanım yapılıyor sanırım benim için de bunlar geçerli olabilir. Onsuz nefes alamamak, sürekli onu görmek istemek. Ben aşık olduğum zaman kendi hayatımı bir kenara bırakmadan kendimi unutmadan hayatımdaki adam için her şeyi yapabilecek, fedakârlıktan asla ödün vermeyecek birisiyim. Şu sıralar yalnızım ama mutlu ve keyifli bir dönemdeyim. Hayatta başka şeyler tadıyorum, bu süreçte beni en çok mutlu eden şey hayata dair keşiflerim.”
Plajda aksesuar kullanmanın çok hoşuna gittiğini belirten güzel oyuncu, “Bazen rahatıma olan düşkünlüğüm sebebiyle bu konudan ödün verebiliyorum. Bu yıl plaja giderken mutlaka asessuarlarımı yanıma alacağım. Hiçbir zaman yanımdan ayırmadığım, adeta  favori parçam olan Givenchy  gözlüklerimden sonra bu kemik çerçeveli modeli de istediğimi  söyleyebilirim. Bikini üzerine kazak giymek, inanılmaz şık bir detay. Bunun, plaj kombinasyonlarında vazgeçilmezim olduğunu  söyleyebilirim” diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin