resim yok
24 Ocak 2012 - 00:00

 

Ağır Roman dizi oluyor.
Müjdeyi Habertürk'ten Memet Güler verdi. Güler köşe yazısında şu noktalara değindi:
 
Metin Kaçan'ın müthiş eseri Ağır Roman, 1996 yılında beyazperdeye uyarlanmış, filmi Mustafa Altıoklar yönetmiş, başrollerini Okan Bayülgen, Müjde Ar, Mustafa Uğurlu ve Savaş Dinçel paylaşmıştı. Ağır Roman benim zihnimde Altıoklar'ın başyapıtı, Okan'ın ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunun kanıtı, Yeşilçam'ın çok önemli bir anıtı olarak kaldı. Eser, daha sonra müzikal ve tiyatro oyunu da yapıldı.
 
Müzikleriyle, öyküsüyle, bütün ekibin görkemli oyunculuk gövde gösterisiyle bir efsaneydi Ağır Roman. Metin Hasan Kaçan kardeşler de öyle düşünmüş olacaklar ki, şimdilerde Ağır Roman'ı televizyon dizisi olarak ekrana sunmak için harıl harıl çalışıyorlarmış. Duyduk duymadık demeyin, bir efsane daha geri dönüyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin