Hazal Kaya ve Ali Atay bu akşam evleniyor!

Hazal Kaya ve Ali Atay bu akşam muhteşem bir törenle evleniyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 17:13
Magazin

Yıllar önce Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Mecnun karakteri ile milyonların gönlüne taht kuran oyuncu Ali Atay ve Aşk-ı Memnu dizisinde yıldızının parlamasının ardından şu sıralar Bizim Hikaye adlı dizide Fidan karakterini canlandıran Hazal Kaya, 5 yıllık beraberliklerini bu akşam evlilikle taçlandırıyorlar. 

Uzun süredir beraber olan çift, geçtiğimiz günlerde kına geceleri ve bekarlığa veda partilerini yapmış, evleneceklerini de herkese duyurmuştu. 

19-02/06/hazal.png

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın bugün gerçekleşecek olan evlilik törenleri, saat 19.30'da kokteyl ile başlayacak olan düğünün ardından, 21.00'da nikah ile devam edecek ve 21.30'da başlayacak olan yemek organizasyonu ile sona erecek.

19-02/06/davet-u.jpg

 Hazal Kaya ile Ali Atay'ın düğünleri yakın dostlarının katılımıyla Mecidiyeköy'de bir otelde düzenlenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin