Hazal Kaya yeni dizisinde kiminle aşk yaşayacak?

Hazal'ın yeni ilacı şehzade!

resim yok
27 Temmuz 2014 - 13:27
Magazin

Hazal'ın yeni ilacı şehzade!

Hazal Kaya onunla aşk yaşayacak!

Yer aldığı projeler kısa sürede yayından kalkan Hazal Kaya, yeni sezonda yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür'le şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor.


İşte detaylar:

 

İDDİALI HAZIRLANIYOR!

Güzel oyuncu yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mustafa'sı Mehmet Günsür'le iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Oyuncu Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinden sonra dikiş tutturamamıştı.

 

İŞTE YENİ PARTNERİ

Yapımın ardından oynadığı 'Balkanlar' ve 'A.Ş.K.' dizisi kısa sürede reyting kurbanı olan Hazal Kaya, yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mustafa'sı Mehmet Günsür'le iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.[reklam]

AY YAPIM DİZİSİ

Ay Yapım'la el sıkışan Hazal Kaya, dizide farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

 

'YOLUNU KAYBEDEN BİR AŞKIN HİKAYESİ'

'Yolunu kaybeden bir aşkın hikayesi' sloganından yola çıkarak televizyondaki yerini alacak olan yapımda Hazal Kaya ile Mehmet Günsür, birbirine âşık iki sevgiliyi canlandıracak.

 

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Senaryosunu şu sıralar 'Güllerin Savaşı' dizisini kaleme alan Melis Civelek ve Sırma Yanık kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Andaç Haznedaroğlu oturacak.

 

 

HAZAL KAYA'DAN 2 MİLYON DOLARLIK REKLAM! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin