resim yok
28 Haziran 2012 - 00:00

 

Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılarak yeni sezonda Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde rol alacak olan Hazal Kaya'nın takipçileri ünlü oyuncunun yeni karakterini büyük bir merakla bekliyor. 
 
Dizinin dikkat çeken bir diğer özelliği ise soykırıma uğrayan Balkanlar'daki Türkler'in acı hikayesini ortaya dökecek olması. 
 
atv, Elveda Rumeli dizisi ile bu konuya parmak basmak istemiş ancak dizinin çeşitli nedenlerle yarıda kalması nedeniyle misyonu tamamlayamamıştı. 
 
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'un da ifade ettiği gibi, Son Yaz Balkanlar 1912 dizisi aslında yarım kalan işi tamamlayacak ve asıl soykırıma uğrayan Balkan Türkleri'nin halini gözler önüne serecek. 
 
Yüksel Aytuğ diyor ki; "Bu dizi bize Türkler'in ne denli asil, ne kadar vakur bir millet olduğunu bir kez daha gösterecek. 100 yıl öncesinin savaş yıllarında yaşanan hadiselerden 'soykırım' çıkarmaya çalışan, bunu uluslararası mecralarda sürekli kulis malzemesi yapanlar, gerçek zulmün ne olduğunu görsünler."
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin