'Her Sevda Bir Veda'dan son gelişmeler! Yeni fragman!

İşte diziden detaylar ve görüntüler...

resim yok
21 Ocak 2014 - 12:28
Magazin

Yeni dizi projeleriyle ilgili bilgiler ve görüntüler gelmeye devam ediyor.

 

Her Sevda Bir Veda adlı dizi çok yakında Show TV ekranında olacak.

İşte diziden detaylar ve görüntüler...

 

Dizi konusunda son süreçte atağa geçen ve çeşitli dizi projelerini gündemine alan Show TV'nin bu projelerinden birisi de 'Her Sevda Bir Veda'.

 

İşte diziyle ilgili son gelişmeler:

 

İKİ YENİ İSİM

Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi "Her Sevda Bir Veda" dizisinin oyuncu kadrosuna tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk ve Açelya Elmas'da katıldı!

Başrollerinde Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Cemal Hünal, Gizem Ayaz, Devrim Evin, Cihan Cinanova, Güliz Şirinyan ve Defne Halman'ın yer aldığı dizide tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk ve Deli Yürek, Ihlamurlar Altında, Lale Devri gibi dizilerde rol almış olan Açelya Elmas'da iddialı dizinin oyuncu kadrosuna katıldı!

Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği ve proje tasarımını usta ve başarılı yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun yaptığı dizinin diğer oyuncuları arasında ise;

Uğur Karabulut, Engin Benli, Berna Koraltürk, Demet İyigün, Jale Arıkan, Caner Özyurtlu yer alıyor.[reklam]

YENİ FRAGMAN

Dizinin ikinci tanıtım videosu da izleyiclere sunuldu. Videoyu haberin sonunda izleyebilirsiniz.

 

DİZİNİN ADI DEĞİŞTİ

Cemal Hünal, Engin Benli, Nik Xhelilaj, Civan Canova, Defne Halman, Devrim Evin gibi isimlerin rol alacağı dizinin adı daha önce 'Gönül Yarası' olarak açıklanmış ardından 'Her Sevda Bir Veda' olarak değişmişti.

Aralık ayının sonu gibi yayınlanması planlanan, ismi 'Gönül Yarası' olarak duyurulan, Tomris Giritlioğlu'nun dizi projesinin ismi değişmişti.

Çekimlerin başladığı ve başrollerinde Cemal Hünal, Gizem Ayaz, Nik Xhelilaj, Devrim Evin, Civan Canova, Güliz Şirinyan, Defne Halman, Demet İyigün gibi oyuncuların bulunduğu dizi, 'Her Sevda Bir Veda' ismi ile ekranlara gelecek.  

Her Sevda Bir Veda dizisi çok yakında Show TV'de izleyicileriyle buluşacak!

 

2. FRAGMAN SİZLERLE

 

'HER SEVDA BİR VEDA' İLK TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin